Anunț incredibil al NASA. A existat viață pe Lună. Imagini care au tulburat lumea. Un înger descoperit pe lună

inger-pe-luna

loading...

Un geolog american ce lucrează pentru NASA a făcut un anunţ incredibil. Dr. Charles Morris a descoperit, într-o rocă lunară ce a fost adusă de astronauţii misiunii Apollo 11, o statuetă veche de 200.000 de ani.

Conform site-ului ufosightingsdaily.com, statueta are o înălţime de 25 de centimetri şi reprezintă o femeie, cu aripi şi păr lung.

“Implicaţiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamnă că, odată, Luna a avut o atmosferă care să conducă la viaţă. Mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simţ foarte rafinat al frumuseţii”, a spus Dr. Charles.

Se pare că NASA deţine această statuie din anul 1969, atuncă când a fost adusă o dată cu o rocă. Conform unei analize chimice, geologul american a estimat că statuia ar avea o vechime de aproximativ 200.000 de ani.

„Artefactul a fost o informaţie comună pentru membrii NASA, dar funcţionarii superiori au păstrat-o ascunsă de frica unui efect de panică la nivel mondial”, a mai spus geologul american, relatează portalul efemeride.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *