Bestia Belgiană. Tot mai aproape de închisoarea mondială?

bestia-belgiana-600x450

loading...

În Belgia există deja un computer gigantic numit deloc întâmplător Bestia, care este pregătit să adune toate informaţiile despre locuitorii globului.

“Bestia este un computer gigantic care ocupă trei etaje în cadrul sediului Pieţei Comune. Acest computer se poate auto-programa şi are mai mult de o sută de surse de date. Experţi în programare au pus la punct un program pentru a gestiona prin intermediul acestui computer tot comerţul mondial. Computerul va atribui deci fiecărui locuitor al pământului un set de cifre care va servi drept număr de identificare mondial şi îi va permite persoanei în cauză să realizeze tranzacţii comerciale.”

În loc de concluzie…

Toate acestea se petrec pas cu pas, încet dar sigur, chiar sub ochii noştri. Lucrurile sunt prezentate de asemenea manieră ca noi să fim încântaţi de acest nou sistem şi să nu întrezărim uriaşul pericol pe care el îl reprezintă pentru libertatea noastră. Câteva etape către marea dictatură au fost deja parcurse.

Întrucât se adună date despre toată lumea ne aflăm practic în situaţia absurdă în care fiecare fiinţă umană este în viziunea diabolică a guvernanţilor acestei planete un potenţial inamic. Nu mai urmează decât ca un computer să calculeze acel coeficient şi să dea verdictul.

Sursa: vremuritulburi.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *