Bulzul ciobănesc, simplu și delicios

bulz

loading...

Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta  pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.

Ingrediente necesare:
mamaliga

branza burduf, 1 cub

unt,100 g

Mod de preparare:
Imparte mamaliga, dupa ce s-a racit in bile cat pumnul de mari. Rade branzeturile si amesteca-le, formeaza bilute de marimea unei mingi de tenis de masa.
Intinde bilele de mamaliga si inveleste cu acestea cate o minge de branza. Modeleaza apoi mingea, astfel incat sa fie perfect rotunda si branza sa nu iasa din aceasta.
Pune bilele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si adauga deasupra fiecareia o bucata de unt.
Lasa bulzul la cuptor timp de 10 minute, sau pana cand se rumeneste. Daca ai posibilitatea poti prepara bulzul pe gratar. Va iesi mult mai gustos.
Sursa: ele.ro
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *