loading...
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Ingrediente necesare:
mamaliga
branza burduf, 1 cub
unt,100 g
Mod de preparare:
Imparte mamaliga, dupa ce s-a racit in bile cat pumnul de mari. Rade branzeturile si amesteca-le, formeaza bilute de marimea unei mingi de tenis de masa.
Intinde bilele de mamaliga si inveleste cu acestea cate o minge de branza. Modeleaza apoi mingea, astfel incat sa fie perfect rotunda si branza sa nu iasa din aceasta.
Pune bilele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si adauga deasupra fiecareia o bucata de unt.
Lasa bulzul la cuptor timp de 10 minute, sau pana cand se rumeneste. Daca ai posibilitatea poti prepara bulzul pe gratar. Va iesi mult mai gustos.
Intinde bilele de mamaliga si inveleste cu acestea cate o minge de branza. Modeleaza apoi mingea, astfel incat sa fie perfect rotunda si branza sa nu iasa din aceasta.
Pune bilele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si adauga deasupra fiecareia o bucata de unt.
Lasa bulzul la cuptor timp de 10 minute, sau pana cand se rumeneste. Daca ai posibilitatea poti prepara bulzul pe gratar. Va iesi mult mai gustos.
Sursa: ele.ro
loading...