Ce calități apreciază bărbații la o femeie

cuplu
Majoritatea cercetatorilor au incercat sa inteleaga ce isi doresc femeile de la partenerii lor. insa ce face o femeie atractiva pentru un barbat?
Majoritatea criteriilor pe care acestia le-au descoperit se axeaza pe aspectul fizic. Majoritatea cercetarilor se bazeaza pe anumite aspecte fizice ale femeilor care le fac sa para provocatoare deoarece barbatii le considera mai fertile.
Urmatoarea lista include descoperirile stiintifice care nu sunt legate doar de aspectul fizic. Unele studii nu sunt majore si nu pot fi generalizate, dar rezultatele sunt intrigante.
1.Barbatii sunt mult mai atrasi de femeile care ovuleaza, conform unui studiu in care au fost implicati barbatii care au mirosit tricourile femeilor.
2.Desi nu este un lucru nou, barbatii sunt atrasi de femeile care le apreciaza glumele.
3.Mai multe studii au dezvaluit ca barbatii considera mult mai atractive femeile sincere, mai ales in cazul relatiilor de durata.
4.Cercetatorii au observat ca barbatii sunt mult mai atrasi de femeile care poarta rosu. Interesant este faptul ca si femeile apreciaza barbatii care poarta rosu.
5.Un studiu a dovedit ca barbatii apreciaza femeile care le imita subtil gesturile. De exemplu, atunci cand el isi atinge parul, iar ea face acelasi lucru, dupa cateva secunde.
6.Un alt aspect apreciat de barbatii sunt femeile care apar intr-un grup, cercetatorii numesc acest aspect ,,efectul majoretelor”.
7.In afara de aspectul fizic si greutatea corporala, barbatii de la o universitate din Marea Britanie au preferat femeile care au o personalitate pozitiva, sociabila, amabila.
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *