Ce ne spun urechile

urechi

loading...

Știați că urechile spun lucruri despre noi? Ei bine, există o legătură uimitoare între corpul nostru și organele interne. Vă oferim câteva informații cu privire la corpul uman care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine ce se întâmplă cu propria persoană.

Analizând mai bine urechile ne putem da seama care sunt bolile de care suferim sau la ce afecțiuni suntem predispuși în viitor.

Ce dezvăluie urechile despre noi?

Când ne naștem, urechile noastre sunt total formate. Ele nu se schimbă pe măsură ce creștem, doar dimensiunea lor devine alta. Sunt foarte bună în identificarea unei persoane la fel ca o amprentă.

De altfel, conform unor studii, lobul urechilor lipite de cap arată că persoana în cauză este una dominată, iar cei care au urechile cu lobul liber sunt oameni cărora le place să domine.

Dacă aveți cute pe diagonala lobului de la urechi este un semn că suferiți de o boală a arterelor.  De asemenea, dacă urechile voastre sunt lipsite de culoare înseamnă că aveți lipsă de vitamine în corp. Un alt indiciu că suferiți, spre exemplu, de o boală la rinichi sunt urechile roșii.

Totuși, dacă urechile voastre sunt extrem de roșii înseamnă că aveți o afecțiune la creier.

sursa: studentie.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *