De necrezut! Plantele comunică prin telepatie și au sentimente

plante

loading...

Poate plantele au de fapt, sentimente ! Aceasta a fost concluzia lui Cleve Backster in anii 1960 . El este fostul specialist de interogare al CIA , care a conectat senzorii poligraf la plante si a descoperit ca acestea au reactionat la un stimul rau ( de exemplu, taierea frunzelor ) si chiar la gandurile nocive ale oamenilor din apropierea lor.

Backster a utilizat o dracena pentru testul sau, observand ca in urma sectionarii uneia dintre frunze, testul poligraf a semnalat reactii. Dupa ce a observat ca planta a reactionat intr-adevar, la acest eveniment, el a decis sa vada ce s-ar întampla in cazul in care ar ameninta planta. Nu mare i-a fost surprinderea sa constate ca planta reactioneaza si la stimuli verbali.

Acest lucru a schimbat intreaga perceptie despre viata a lui Backster, inclusiv a intregii planete. Si acest lucru nu este tot, el a mai constatat ca planta a reactionat nu numai la cele relatate, ci si la gandurile sale!

De asemenea, el a descoperit ca plantele au comunicat intre ele, au deplans moartea uneia dintre ele, chiar au displacut puternic oamenii care au distrus plantele in timpul cercetarilor stiintifice, chiar daca erau departe unele de altele.

De fapt, el a gasit ca plantele pot reactiona la evenimente care au loc la mii de kilometri distanta. Ele, de asemenea, sunt profetice, pot anticipa desfasurarea evenimentelor negative si pozitive, inclusiv tendinta vremii.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care Backster le-a descoperit a fost ca plantele care se gasesc in prezenta unui pericol devin pur si simplu catatonice!

Acest fenomen a pus probleme interminabile pentru acei cercetatori care, spre deosebire de Backster, nu respecta constienta supusilor lor. In aceste conditii, plantele pe care le studiaza nu manifesta nici un fel de reactie. Ei pur si simplu “nu verifica esenta” a adaugat Backster.

sursa: secretele.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *