În doar șapte minute te lași de fumat. Iată metoda revoluționară

metode anti fumat

loading...

O nouă metodă anti-fumat vă poate scăpa de viciu în numai câteva minute. Câteva impulsuri electrice la nivelul urechii pot vindeca dependenţa de nicotină.
700.000 de europeni mor în fiecare an din cauza ţigărilor. Cei mai mulţi sunt din Spania, Franţa, Bulgaria. La noi, dorinţa unui stil de viaţă sănătos este din ce în ce mai mare, iar numărul celor care au încercat sau încă se străduiesc să renunţe s-a dublat în ultimii doi ani.
În realitate, renunţatul la ţigări este foarte simplu dacă pacientul conştientizează avantajele. De aceea, În România au apărut terapeuţii anti-fumat. Dianei i-au trecut până acum pragul peste 500 de vicioşi. După şapte ore, cât durează şedinţa de consiliere, cei mai mulţi şi-au aruncat pachetele la coş.
Prin impulsuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotină este înlocuită cu o cantitate de serotonină suficientă pentru următoarea lună. Adică atât cât e nevoie pentru a renunţa la viciu.
La nivel european, metoda este foarte cunoscută. Numai în România e o necunoscută. Intervenţia durează şapte minute, iar pacientul simte doar o uşoară ameţeală.
La final, nevoia de nicotină dispare. Apoi intervine şi voinţa. Exact ce le lipseşte multora dintre cei patru milioane şi jumătate de fumători din România.
Sursa: Observator.tv

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *