Inedit! Prima utilizare a unui dildo și modul în care își cucereau femeile renascentiste alesul

Ceasuri-pentru-bărbați-2-1024x550

loading...

De-a lungul istoriei, femeile şi bărbaţii şi-au exprimat dorinţa sexuală în moduri care astăzi ar putea fi considerate ,,nebuneşti”. Iată şapte tradiţii din timpuri istorice care fac să pară sexul din zilele noastre anost.

În timpuri medievale, soţiile puteau ,,da în judecată” penisul partenerului lor

În epoca medievală, sexul era o afacere importantă. Precum alte afaceri existau obligaţii, reguli, reglementări şi politici. O persoană nu putea fi considerată căsătorită legal fără ca actul sexual să fie consumat, iar dacă partenerul nu reuşea să ducă la bun sfârşit actul, Biserica Catolică anula mariajul. Anularea era un act care putea ruina reputaţia nobililor. Dacă partenerul nu putea face faţă în pat, femeia trebuia să dovedească acest fapt în faţa curţii supreme, a judecătorilor şi a doctorilor.
Totul a început în momentul în care o femeie şi-a acuzat bărbatul că nu poate duce până la capăt un act sexual. În ziua procesului, corpul bărbatului trebuia să fie pregătit pentru a fi examinat de doctori şi ,,experţi” care puneau întrebări de genul ,,Poţi menţine o erecţie?” sau ,,Este himenul soţiei tale intact?”
Dacă bărbatul pica prima examinare avea loc un recurs în cadrul căruia soţia şi bărbatul erau obligaţi să intre într-o cameră plină cu luminări şi să încerce să întreţină un act sexual. După acest proces, experţii le analizau fluidele corporale pentru a determina dacă actul a avut loc.
În anul 1500, aceste procese ale penisurilor au devenit atât de obişnuite încât în fiecare vineri oamenii vremii puteau privi cum un tânăr încearcă să-şi lase gravidă soţia.

Arheologii au descoperit dildo-uri realizate din piatră

Acum 28.000 de ani, umanitatea a progresat mult mai lent decât în prezent. Printre primele invenţii ale oamenilor se numără dildo-ul. Primul obiect a fost descoperit în sud-vestul Germaniei, în 2005, şi măsura 20 de centimetri.

Femeile din epoca renascentistă făceau pâine în vaginele lor pentru a o oferi pretendenţilor
În acea perioadă, dacă o femeie era îndrăgostită de un bărbat şi dorea să-i atragă atenţia, realiza un tip de pâine dintr-o cocă pe care şi-o introducea în vulvă şi în anus. Această practică se numea ,,pâinea moluscă” deoarece pâinea rezultată era asemănătoare cu o moluscă.
După ce femeia era mulţumită de pâinea obţinută, o prezenta bărbatului ales care, dacă accepta propunerea ei, mânca pâine.

Ilustraţiile sexuale din secolul XVIII

În perioada în care religia controla totul, în Evul Mediu singurul sfat despre sex oferit cuplurilor tinere era de a nu face sex. La începutul renascentismului, un artist a publicat primul ghid ilustrat cu poziţii sexuale. În 1524, artistul renascentist Marcantonio Raimondi a realizat un ghid extrem de detaliat despre poziţiile sexuale. Cartea a fost denumită I Modi (Căile). Artistul a reinterpretat zeităţile Greciei şi Romei în diferite poziţii sexuale. În timpul Papei Clement al VII-lea, cartea a fost publicată de două ori şi tot de atâtea ori a fost distrusă.

În timpul călătoriei, bărbaţii îşi satisfăceau poftele cu ajutorul ceasului de buzunar

În timpul secolului XVIII, au apărut ceasurile erotice care erau utilizat de cei ce şi le puteau permite. La început, bărbaţii avea poze cu soţiile sau iubitele lor pentru a le avea în timpul călătoriilor. În timp, ceasul a evoluat, iar pe el se aflau imagini indecente cu alte femei faţă de soţiile lor. După Revoluţia Franceză, religia a interzis în Europa fabricarea ceasurilor de buzunar cu imagini indecente.

Bărbaţii din epoca victoriană utilizau cărţi de vizită printate pentru a implora pentru serviciile sexuale

Bărbaţii secolului XIX care doreau să aibă relaţii sexuale, îi ofereau unei femei o carte de vizită. Datorită costurilor scăzute, cardurile pentru ,,flirt” au fost deseori utilizate de tinerii care doreau să se implice într-un act sexual.

Sursa: cerceteaza.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *