Modalitatea de comunicare a viitorului. Exerciții de dezvoltare a telepatiei

telepatie

loading...

Mulți oameni trăiesc experiența frapantă a gândurilor transmise la distanță în mod involuntar.

Trebuie citată, înainte de alte mii de mărturii, aceea a unui muncitor englez, petrecută cu mult înainte de invenția telefonului mobil. Într-o zi, a simțit o nevoie irezistibilă să meargă înapoi acasă. Era contrariat, pentru că nu dorea să piardă o zi de muncă. Cu toate acestea, a cedat impulsului. Când a ajuns, cumnata sa a fost cea care i-a deschis ușa. Soția lui fusese călcată de o mașină și se află în stare critică. Să fi fost vorba despre hazard? O coincidență? Nu.

În prezent, oamenii de știință sunt convinși de existența acestui fenomen pe care îl studiază de ani de zile. Biologul englez Rupert Sheldrake vede în telepatie un al șaptelea simț al ființelor vii (al șaselea simț fiind cel electric al anghilelor, rechinilor și pisicilor de mare, sensibili la electricitatea corporală a prăzii lor). Telepatia ar face parte, după părerea sa, din viața noastră cotidiană, fără ca noi să ne dăm seama.

Sheldrake formulează ipoteza conform căreia, între cei apropiați, părinți și copii, sau între oameni aflați la același loc de muncă, telepatia funcționează de fiecare dată, când ei se înțeleg dincolo de cuvinte. El mai crede că spiritul nostru emite prelungiri invizibile, care intră în contact cu obiectele și ființele care ne înconjoară.

Există mai multe experiențe, pentru a descoperi și a dezvolta această capacitate.
Exercițiul 1: Antrenarea telepatiei. “Transmiteți” un desen. Cereți-i unui prieten care se găsește într-o cameră vecină să ghicească ceea ce desenați. Se pare că formele geometrice sunt mai ușor de transmis.
Exercițiul 2: Întâlnirea telepatică. Cereți-i unui prieten să vă apeleze mental, la orice moment al zilei. Va trebui să aibă la el o fotografie de-a dumneavoastră. Va nota ora acestui apel telepatic. Și dumneavoastră, când vă veți gândi la el, notați ora. Mai apoi, comparați-vă rezultatele. Apelurile au coincis?
Exercițiul 3: Semnalul invizibil. Așezat pe scaunul unui autobuz sau la terasa unei cafenele, “ordonați-i”, în mod telepatic, unei persoane din apropierea dvs. să se întoarcă. Unele persoane, mai sensibile la senzația de a fi observate, se vor întoarce mai repede.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *