Oricine poate avea puteri paranormale. Află cum îți poți dezvolta clarviziunea

clarviziune

loading...

În cartea sa, intitulată „Dezvoltați-vă puterile paranormale”, parapsihologul francez Jacques Mandorla relevă un fapt straniu, care nu poate fi considerat drept probă științifică, dar care nici nu este o simplă întâmplare: numeroși clarvăzători au avut revelația darului lor, în urma unui șoc fizic sau afectiv intens.

Astfel, celebrul Nostradamus a început să-și scrie „Centuriile” la treizeci și șase de ani, la doar câteva zile de la moartea primei sale soții și a celor doi copii. Pascal Forthuny, care a colaborat cu doctorul Osty, a devenit clarvăzător la vârsta de 47 de ani, după ce și-a pierdut fiul. Jeannei Laplace i-au sporit facultățile paranormale în urma a două maladii: o scarlatină la 12 ani și o gripă puternică la 18 ani.

Unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători din prezent, Mario de Sabato, a avut prima sa viziune în timpul celui de-al doilea război mondial, la vârsta de 7 ani, când a anunțat, cu câteva zeci de secunde înainte, căderea unei bombe în apropierea imobilului în care locuia. Astfel, a salvat viața a zece persoane. Celebrul Belline, supranumit „prințul clarvăzătorilor”, autorul best-sellerului „Cea de-a treia ureche”, și-a descoperit capacitățile de premoniție când s-a îmbolnăvit de tuberculoză: „Boala care mă ținea la pat a declanșat eliberarea unei capacități pe care nici nu o bănuiam înainte să intru la sanatoriu”.

Dar astfel de fenomene nu li s-au întâmplat doar clarvăzătorilor europeni. Americanul Edgar Cayce (1869-1945), cunoscut pentru numeroasele sale preziceri proferate în stare de hipnoză (de aceea a și fost numit „profetul adormit”), și-a descoperit capacitățile de prezicere după ce a primit, pe când era copil, o lovitură de minge de baseball în vertebrele cervicale, șoc care l-a lăsat paralizat timp de mai multe luni.

Testați-vă propriile capacități ale clarviziunii:

1) Testul plicului închis

Acest test este foarte des propus clarvăzătorilor profesioniști de cercetătorii în parapsihologie. Ei trebuie „să vadă” o fotografie sau un desen băgat în interiorul unui plic care apoi este lipit sau chiar băgat într-un al doilea plic. Nu contează ce reprezintă fotografia: esențial este să dați maximul de detalii care să permită să se afle dacă ați identificat cu adevărat ceea ce se află în plic. În timpul testului, nu vă feriți să țineți plicul în mână. S-a demonstrat că, la anumite persoane, contactul tactil facilitează ghicitul.

2) Testul zarului

Acesta este cel mai simplu test de clarviziune. Cereți cuiva din anturajul dvs. să arunce cu un zar de douăzeci de ori la rând și încercați să ghiciți de fiecare dată numărul care a ieșit. Notați rezultatele obținute și măsurați-vă progresele. Unii clarvăzători reușesc douăzeci de răspunsuri bune din douăzeci de încercări! Puteți să îngreunați acest test lucrând cu două zaruri diferite.

3) Testul cărții timbrate

Luați un pachet de 32 de cărți și cereți-i cuiva să lipească, la întâmplare, un timbru pe una dintre cărți, apoi așezați-le pe toate cu fața spre masă. Trebuie să găsiți, prin clarviziune și prin cât mai puține încercări, cartea cu timbrul lipit pe ea.

4) Testul cărților de joc

Este o variantă mai dificilă a testului cărții timbrate. Când toate cele 32 de cărți sunt întoarse cu fața în jos pe masă, încercați să ghiciți, în ordine: în primul rând culorile – cărțile roșii și cele negre. Apoi, când ați obținut scoruri bune la acest test, încercați să ghiciți toate cărțile.

Sursa: formula-as.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *