Poporul în care nu sunt cazuri de cancer, iar locuitorii trăiesc frecvent 120 de ani

poporul hunza

loading...

Poporul Hunza locuiește în nordul Pakistanului. Ei sunt cei mai sănătoși și cei mai fericiți oameni. Reprezentanții acestui trib supraviețuiesc mai frecvent decât ceilalți oameni până la 100 de ani sau mai mult.

Este interesant și faptul că în acest popor lipsesc în totalitate cazurile de orice tipuri de cancer. Majoritatea populației feminine de pe Pământ intră la menopauză la 50-55 de ani, iar femeile din acest trib deseori nasc copii la această vârstă.

În cadrul unui interviu medicul Robert McCarrison a declarat că poporul Hunza nu se îmbolnăvește de cancer, deoarece zilnic folosește caisele în alimentație.

Hunza mănâncă doar alimente crescute în propriile lor grădini și câmpuri și  niciodată nu le importă. Rația acestui trib este foarte bogată în legume și fructe proaspete, crescute fără îngrășăminte chimice. Nucile, rădăcinoasele, verdețurile, ouăle și fructele uscate reprezintă baza dietei lor. În general, acești oameni mănâncă puțin și se deplasează mult.

Vorbind despre mâncare, trebuie să menționăm că în acest trib există tradiția renunțării la aproape orice tip de mâncare pentru 2-4 luni. Acest lucru se întâmplă în perioada coacerii și recoltării fructelor, când Hunza se hrănesc doar cu sucuri și fructe uscate.

Nutriționiștii consideră că aceste obiceiuri stau la baza longevității și sănătății lor de fier. Substanțele active din caise, precum vitamina B-17, contribuie la lupta organismului împotriva celulelor canceroase.

Oamenii din poporul Hunza arată mai tineri comparativ cu vârsta lor adevărată. Există dovezi ale faptului că au existat bătrâni, care au trăit până la 150 de ani. În 1984 un om din tribul Hunza a zburat din Pakistan la Londra. Angajații aeroportului au fost șocați, când au văzut pașaportul lui, în care scria că el s-a născut în 1832.

Sursa: perfectmedia.tv

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *