Povestea gemenelor care vorbeau o limbă neînțeleasă de nimeni

Gemeni-June-si-Jennifer

loading...

June și Jennifer s-au născut în 11 aprilie 1963, în Barbados.

La scurt timp, familia s-a mutat în Țara Galilor. Între cele două fete era o legătură strânsă. Ele vorbeau o limbă ciudată și foarte rapidă pe care nimeni nu o înțelegea. Pentru că erau ținta batjocurii celorlalți copii, ele fiind de culoare, cele două fetițe și-au creat o limbă proprie. Englezii le-au numit gemenele tăcute.

Gemenele au fost trimise la diverși psihologi care au decis să le trimită la școli diferite. După separare, fetele au devenit catatonice și s-au retras și mai mult în sine. Medicii au hotărât să le reunească.

Au primit în dar câte un jurnal în care au început să scrie despre activitățile zilnice. June scria în jurnal: Nimeni nu suferă cât sufăr eu. Sora mea, o umbră neagră care îmi fură lumina soarelui. Este singurul motiv al suferinței mele. Pentru că le plăcea mult să scrie, gemenele au hotărât să se facă scriitoare. Au urmat chiar și cursuri. June a scris două nuvele, iar Jennifer trei nuvele.

Nuvelele nu au fost acceptate de nicio editură. Pentru gemene a fost un șoc. Au început să comită infracțiuni. Totul a culminat cu incendierea unei clădiri. Instanța le-a condamnat la internarea într-o clinică psihiatrică unde și-au petrecut 14 ani. Comportamentul fetelor i-a intrigat pe doctori. O zi mânca una, iar cealaltă murea de foame și invers.

Gemenele au început să creadă că pentru a duce o viață normală una dintre ele trebuie să moară. Medicii au decis să le transfere la un alt spital. În drum spre acel spital, Jennifer a murit în brațele lui June. S-a spus că moartea a fost subită din cauza inimii. După moartea surorii sale, June a spus: În sfârșit sunt liberă! Jennifer și-a dat viața pentru mine.

În prezent, June interacționează normal cu oamenii din jur și nu mai are nevoie de monitorizare psihiatrică.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *