Profețiile făcute în vechime se adeveresc. ”Bestia”, un sistem cu care poți controla miliarde de minți!

bestia

loading...

La Bruxelles se află un computer extrem de performant, care a fost denumit „The Beast”, adică “Fiara”. Misiunea acestuia este de a întocmi dosarele tuturor oamenilor, având un scop precis, au avertizat mai mulţi duhovnici.

Despre acest calculator a vorbit și arhimandritul grec Daniil Gouvalis. „Deja există o clădire a Comunității Europene în Bruxelles, unde se află cel mai mare computer din lume. Supraveghetorul său, Harry Edelman, evreu, îi spune «Fiara». După cum se vede, fără să vrea, proorocește. Poate că această «fiară» este menită a sluji altei fiare, cea cu șapte capete. Acest calculator are posibilitatea de a întocmi dosarele a cinci miliarde de oameni, dând fiecăruia un număr alcătuit din optsprezece cifre”, scrie în cartea „Profeții și mărturii creștine pentru vremea de acum”. Mai mult, savantul canadian Patric Ficher spunea că acest computer poate stoca datele personale ale tuturor locuitorilor Pământului, deci vorbim despre aproximativ 7 miliarde de oameni.

”«Fiara» a sorbit în computer aproape toate statele. Trei ani şi jumătate vor fi grei”
Şi Cuviosul Paisie Aghioritul a avertizat: „Vor urmări și vor fi urmăriți. Li se va controla astfel prin computer toată viața lor: ce spun, ce fac, totul. Vezi la ce fel de dictatură s-a gândit diavolul! La Bruxelles au o clădire întreagă cu 666, în care-și adăpostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni. Toate le vor fi cunoscute printr-o răsucire de buton. Unii europeni s-au împotrivit, deoarece se tem de dictatura mondială. Noi, ortodocşii, ne împotrivim, pentru că nu-l vrem pe Antihrist şi, fireşte, nici dictatura lui”. Părintele a continuat: „«Fiara» de la Bruxelles a sorbit în computerul cu 666 aproape toate statele. Cartela, buletinul electronic, «înainte mergătoare ale pecetluirii», ce arată?”.

Implementarea sistemului electronic mondial are un scop precis, a atras atenţia părintele. “Având dosar, practic pentru fiecare om, şi toată economia în mânile lor, cu ajutorul peceţii ne iau sub control. Deja acum, ei pot ţine sub supraveghere, prin satelit, chiar şi un peşte de treizeci de centimetri lungime, în orice loc s-ar afla. Cu atât mai mult vor putea urmări orice om, ştiind despre el totul, chiar şi situaţia lui economică. Ai înţeles ce se întâmplă? O asemenea dictatură, cum vor ei să instaureze, numai diavolul putea să le-o inspire. La urma urmei: ori te dai bătut, ori lupţi până la capăt. Trei ani şi jumătate vor fi grei, trei ani şi jumătate vor fi uşori. Ce va cădea din car, se va pierde…”, a mai spus acesta.

„Stochează informaţii despre fiecare individ”
Părintele Serafim Rose a atras atenţia că un astfel de computer există şi în Luxemburg. „Semnele vremurilor sunt atât de evidente încât s-ar putea spune că lumea se sfârşeşte prăbuşindu-se. Care sunt aceste semne? Anormalitatea lumii. (…) Un alt exemplu este centralizarea din ce în ce mai voluminoasă a informaţiilor despre individ şi a puterii asupra acestuia, reprezentată în special de acel nou şi uriaş computer din Luxemburg, care este capabil să stocheze informaţii despre fiecare individ în viaţă. El are numărul de cod 666 şi a fost poreclit de cei care lucrează cu el «Fiara»”, scrie în cartea „Pentru o Viziune Ortodoxă asupra Lumii”.

Sursa: dezvaluitorul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *