S-a dovedit! Corpul uman este o proiecție a conștiinței

Hologram earth

loading...

In acest articol vom explora modul in care corpul uman poate fi o proiectie holografica a constiintei dvs si cum puteti influenta in mod direct acea holograma, si, deci, aveti un control complet asupra sanatatii fizice a corpului dvs. De asemenea, vom explora mecanismul exact din spatele acestui principiu… Nu va faceti griji, se vor oferi dovezi stiintifice, astfel incat mintea dvs rationala sa fie in largul ei. Dar, mai intai, cum este posibil acest lucru?

Gandirea umana determina realitatea

Unul dintre principiile-cheie ale fizicii cuantice este acela ca gandurile noastre determina realitatea. La inceputul anilor 1900, s-a demonstrat acest lucru, dincolo de orice indoiala, cu ajutorul unui experiment numit “experimentul fantei duble”. Atunci, s-a descoperit faptul ca factorul determinant al comportamentului particulei la nivelul cuantic este constientizarea observatorului.

De exemplu: electronii in aceleasi conditii s-ar comporta uneori ca niste particule, iar apoi alteori ar trece la starea de unde (energie fara forma), pentru ca erau complet dependenti de ceea ce se astepta observatorul sa se intample. Orice ar fi crezut observatorul, acel lucru avea loc in campul cuantic.

Lumea cuantica asteapta ca noi sa luam o decizie, astfel incat sa stie cum sa se comporte. Acesta este motivul pentru care fizicienii au dificultati in abordarea, explicarea si definirea lumii cuantice. Suntem cu adevarat, in fiecare sens al cuvantului, stapani ai Creatiei pentru ca noi decidem ce se manifesta in campul posibilitatii si care ia forma.

Nivelul cuantic al realitatii nu este un aspect local si nesemnificativ al Creatiei; este tot ceea ce se afla in jurul nostru si este nivelul cel mai fundamental al Creatiei. Campul energetic uman interactioneaza si influenteaza campul cuantic din jurul nostru in orice moment si energia credintelor si intentiilor noastre este infuzata in campul nostru energetic, deoarece acestea sunt definite de energia gandurilor si a emotiilor noastre. Astfel, fuziunea gandurilor, a emotiilor, a credintelor si a intentiilor noastre, pe care le vom numi simplu campul energetic uman, informeaza permanent realitatea cuantica in noi si din jurul nostru in fiecare moment al existentei noastre.

Cazul miraculos al Vittorio Michelli, care arata puterea constiintei asupra corpului fizic

Un exemplu dramatic este cazul lui Vittorio Michelli. In 1962 a fost internat la Spitalul Militar din Verona, Italia, cu o tumoare mare pe soldul stang. Doctorii stiau ca nu-l puteau ajuta, asa ca al sau caz era considerat fara speranta, fiind trimis acasa fara tratament. Dupa aproximativ 10 luni, osul stang al soldului s-a dezintegrat complet. Ca o ultima solutie, el a calatorit la Lourdes, Franta, si a facut baie in izvorul de acolo, acolo fiind un faimos loc sfant crestin, unde se produc minuni.

Imediat a inceput sa se simta mai bine, si-a recastigat apetitul si s-a scaldat in izvor de cateva ori inainte de a pleca. Dupa cateva luni petrecute acasa, a simtit un sentiment atat de puternic de bunastare incat a facut din nou radiografie, medicii fiind uimiti sa constate ca tumorile lui s-au diminuat, pana in punctul in care ele au disparut. Si, odata ce tumorile au disparut, soldul sau a inceput sa se regenereze.

Dupa doua luni, el mergea din nou, iar cativa ani mai tarziu, osul de la sold s-a regenerat complet. Comisia medicala a Vaticanului, in raportul ei oficial, a spus: “A avut loc o reconstructie remarcabila a osului si a cavitatii iliace. Radiografiile realizate in 1964, 1965, 1968 si 1969 confirma categoric si fara indoiala ca a avut loc o reconstructie neprevazuta si chiar uluitoare a oaselor, intr-un mod necunoscut in analele medicinei mondiale”.

In mod normal, acest lucru ar fi considerat miraculos, intr-adevar. Dar, este miraculos in sensul adevaratei puteri a credintei si intentiei umane. Mai mult decat atat, aceasta este o dovada puternica care sugereaza ca exista o structura energetica pe care corpurile noastre materiale le aliniaza, pentru ca aceasta este una dintre singurele explicatii logice pentru modul in care osul soldului lui Vittorio Michelli stia exact la ce forma sa revina, numai daca exista un fel de amprenta energetica.

In medicina, poate acest lucru nu era cunoscut, dar nu acelasi lucru se poate spune despre fizica. La nivel atomic, atomii se leaga unii de celalalti, pentru a forma molecule care au structuri geometrice specifice, ca si cand ar exista o amprenta energetica la care ei isi formeaza formele.

Daca trupurile noastre sunt o proiectie a constiintei, atunci constiinta noastra va crea un plan energetic la care atomii si moleculele noastre se aliniaza, pentru a ne crea corpurile. Exista dovezi extrem de sugestive despre existenta acestui plan energetic (sau a campului energetic uman) in noile cercetari privind ADN-ul, care demonstreaza ca trupul transmite, primeste si astfel citeste energia direct din camp.

Cazul lui Michelli este un exemplu perfect al capacitatii noastre umane de a reorganiza aceasta structura de vid cu energia si intentiile noastre si, astfel, sa manifestam ceea ce dorim direct din camp pentru rezultate cu adevarat miraculoase. Faptul ca el a inceput sa se simta mai bine si a inceput sa creada ca a fost vindecat este cheia vindecarii tuturor. Iar cand ne deschidem acea energie, ne permitem sa fim inundati cu un “puternic simt al bunastarii”, afectandu-ne astfel in mod direct biologia noastra.

Trupul ca proiectie a constiintei

Tinand cont de toate aceste lucruri, se pun doua intrebari: (1) Cine suntem cu adevarat, pentru ca, evident, trupurile noastre si lumea materiala sunt iluzorii intr-o anumita masura si (2) Care este planul care orienteaza rearanjarea trupurilor noastre de fiecare data cand ne re-materializam?

Raspunsul la ambele intrebari ar fi constiinta. Trupurile noastre sunt o proiectie holografica a constiintei noastre si sunt suma totala a convingerilor noastre despre noi insine. Daca ne putem schimba credintele despre noi insine si astfel daca putem schimba energia care ne defineste campul energetic uman, atunci putem schimba planul energetic pe care corpul nostru se aliniaza si se rematerializeaza sub forma unui ciclu de 1044 de ori pe secunda. Structura si dinamica exacta a constiintei noastre, care ne fac o expresie fractala si holografica a acestei constiinte infinite a lui Dumnezeu, se regasesc in teoria Universului Holopractografic al lui Nassim Haramein si in lucrarea sa “Trecerea orizontului evenimentului”.

Deepak Chopra a spus o poveste care ilustreaza acest lucru perfect in cartea sa “Cum sa-L cunosti pe Dumnezeu”. Un prieten de-al lui s-a ranit la picior, in timp ce lucra intr-o sala de gimnastica, pentru ca nu era obisnuit sa foloseasca unul dintre aparate. Durerea din piciorul lui a crescut in urmatoarele zile si a fost din ce in ce mai dificil sa mearga, asa ca la examinarea medicala s-a constatat ca el avea o afectiune cunoscuta sub numele de “fascita plana”, in care tesutul de legatura dintre calcai si partea din fata a piciorului a fost intinsa.

Prietenul sau a decis sa nu faca vreo interventie chirurgicala, dar totusi ii era foarte dificil sa mearga, asa ca a inceput sa caute in disperare vreun vindecator. L-a gasit, insa acesta, obisnuit dupa aparitie, nu a dat nicio dovada ca ar fi fost vreun mistic, om spiritual sau oricine inzestrat cu putere de vindecare.

Prietenul lui Deepak Chopra povesti: “El mi-a facut cateva semne in aerul din spatele coloanei vertebrale. Nu m-a atins deloc, si, cand l-am intrebat ce face, pur si simplu mi-a spus ca imi deschide niste comutatoare din campul meu energetic. A facut asta pentru un minut sau cam asa ceva si apoi mi-a cerut sa ma ridic. Am facut-o si am vazut ca nu exista nicio senzatie de durere, nici cea mai mica. Si cand am ajuns la el, abia reuseam sa merg. Plin de uimire, l-am intrebat ce-a facut. El mi-a spus ca trupul este o imagine proiectata de minte si, in starea de sanatate, mintea pastreaza aceasta imagine intacta si echilibrata. Cu toate acestea, ranirea si durerea ne pot determina sa ne retragem atentia de la locul afectat. In acest caz, imaginea corpului incepe sa se deterioreze; modelele sale energetice devin afectate, nesanatoase. Dar, vindecatorul restabileste modelul corect – aceasta se face instantaneu, la fata locului – dupa care mintea proprie a pacientului isi asuma responsabilitatea pentru mentinerea acestuia in felul acesta”.

Aceasta este o poveste care este fascinanta. Dupa cum am vazut, realitatea oscileaza intre forma si fara forma, iar fizica cuantica stie ca gandurile si credintele noastre influenteaza realitatea cuantica, care este sursa lumii materiale. Prin urmare, este normal sa presupunem ca exista o sursa energetica si fara forma pentru toata Creatia, inclusiv pentru fizicitatea noastra.

Este absolut clar ca trebuie sa incepem sa ne consideram mai mult decat un corp fizic. Intr-adevar, este mult mai coerent sa ne gandim la noi insine ca la un camp energetic luminos care se organizeaza intr-un corp sau ca la o constiinta pura care se manifesta si traieste temporar in acest nivel al realitatii prin corpurile noastre. Noi dovezi ilustreaza in mod clar faptul ca mintea noastra este non-locala si este independenta de creier, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de creier sau corp pentru ca sa existe.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *