Secrete antice – remedii miraculoase

usturoi

loading...

Un remediu cunoscut în întreaga lume ca fiind „tratamentul miraculos“ pentru întinerirea și buna funcționare a întregului organism este vechi de 2.500 de ani și aparține unui farmacist antic, fiind găsit într-o mânăstire budistă din Munții Tibetului. Remediul  previne și vindecă ischemia, hipertensiunea, sinuzita, boli pulmonare.

Elimină grăsimea în surplus din organism și crește nivelul de calciu; vindeca reumatismul, artritele și osteoartritele; previne atacul de cord, vindecă ulcerele stomacale, gastritele, hemoroizii, durerile de cap. Este, de asemenea, foarte eficient în cazul hipertensiunii și problemelor de circulație sangvină. Curăță vasele de sânge, previne arteroscleroza și dizolvă cheagurile de sânge. Îmbunătățește vederea și auzul.

Îmbunătățește activitatea sistemului imunitar, mărind rezistenta la infecții. Scade colesterolul. Vindecă impotența. Îmbunătățește metabolismul și te ajută să slăbești. Rețeta  poate fi repetată doar o dată la cinci ani. Deși s-a demonstrat ca acest medicament natural nu are contraindicații sau efecte adverse, totuși, cei care au probleme cu stomacul sau au un stomac iritabil, ar trebui sa fie atenți.
 MOD DE PREPARARE:
Într-un borcan de sticlă se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarnă 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tărie. Borcanul se închide ermetic și se pune în frigider timp de 10 zile.
În cea de-a 11-a zi se filtrează totul cu o strecurătoare foarte fină sau cu tifon. Lichidul obținut se toarnă în același borcan și se pune încă două zile în frigider. După această perioadă remediul este gata pentru tratament (picăturile se pot lua cu putin lapte sau apă înainte de a începe să mâncăm), după cum urmează:
 NUMĂR DE PICĂTURI
ZIUA    MIC-DEJUN         PRÂNZ       CINA
1                     1                             2              3
2                     4                            5              6
3                     7                            8              9
4                   10                            11           12
5                   13                            14           15
6                   16                            17           18
7                   12                             11           10
8                    9                              8               7
9                    6                              5               4
10                  3                               2               1
11                 15                              25            25
12                 25                             25            25
Se va continua cu câte 25 de picături, de 3 ori pe zi, până la terminarea întregii cantități. Acest preparat din extract de usturoi curăță organismul de grăsimi și pietre, îmbunătățește metabolismul și astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.
Reglează greutatea corpului, topește cheagurile de sânge, vindecă diafragma miocardică bolnavă, arterioscleroza, inapetența (lipsa poftei de mâncare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face să dispară artritele, artrozele și reumatismul.
Vindecă gastritele, ulcerele de stomac și hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe și interne, vindecă diferitele tulburări de vedere și auz, impotența.
Are efect benefic asupra întregului organism. Alcoolul nu trebuie sa conțină alte substanțe (clorură de benzalconiu sau metanol).
Sursa: romaniatv.net
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *