Secretele femeilor, în funcție de culoarea părului

brunete

loading...

Brunetele: sunt serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si deosebit de pasionate si de posesive pe plan sentimental-erotic. Ele constituie prin competenta, putere de munca, simt dezvoltat al ordinii si disciplinei si prin devotament, aliatii principali ai sotilor lor. Calitati precum: chibzuinta, abilitatea, tactul, perseverenta le ajuta sa obtina numeroase succese in viata. Le plac copiii si-i ingrijesc cu multa dragoste. Au in general o sanatate excelenta.

In vestimentatie, culorile lor favorite sunt rosul si negrul, iar linia croielii este cea clasica si sobra. Brunetele cu tenul deschis sunt foarte bune gospodine, pe cand cele cu tenul inchis sunt ceva mai aspre si mai dure decat celelalte – foarte fidele insa familiei. Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, indeosebi cei timizi.

Satenele: sunt foarte dinamice, energice si harnice, au o usurinta deosebita pentru studiu. Talentele lor sint multilaterale. Foarte prietenoase, le place flirtul, caracterizandu-se si printr-o anume superficialitate si inconsecventa. In moda au preferinte variate si nu prea constante. Spre deosebire de brunete, satenele nu agreaza mediul rural. Ele sunt sotiile perfecte, mereu alaturi de soti si cele mai bune colaboratoare pentru ei.

Satenele cu tenul alb se remarca indeosebi prin blandete, tandrete si prin dulceata firii lor. Cele cu ochii negri au calitati profesionale pentru orice domeniu intelectual in care ar dori sa activeze. Cele scunde sunt excelente dansatoare. Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cei seriosi si cultivati.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *