Semnele prin care cei dragi decedați încearcă să te contacteze

spirite-decedate

loading...

Ati avut vreodata sentimentul ca cineva drag decedat incearca sa-ti trimita un mesaj? Cei dragi, trecuti in lumea de dincolo, incearca sa ne contacteze, numai ca noi trebuie sa stim sa cautam toate semnele.

Iata cele 9 semne prin care cei dragi decedati incearca sa ia legatura cu noi:

1) Vise. In timpul somnului, e mai usor pentru cei dragi decedati sa ne contacteze. Acest lucru se datoreaza faptului ca in visele noastre suntem undeva intre lumea fizica si cealalta lume. Dar nu orice vis inseamna ca cineva decedat incearca sa ne contacteze; acest lucru poate fi adevarat doar daca veti simti visul foarte viu si veti ramane cu el pentru o lunga perioada de timp, chiar si dupa ce va treziti.

2. Pene. Multi oameni au experimentat gasirea de pene albe in jurul lor imediat dupa pierderea cuiva drag sau cand se gandesc la o persoana care a murit. Pene albe sunt vazute ca un semn de reasigurare, trimis de un inger, care va informeaza ca persoana draga voua a trecut cu bine de cealalta parte a lumii si nu este nevoie sa va faceti griji.

3. Muzica. Muzica este ceva care ne leaga in viata; mamele le canta bebelusilor, un barbat si sotia lui impartasesc un prim dans la nunta lor. Si dupa moarte se spune ca muzica este la fel de evocatoare. Nu rar se intampla ca atunci va ganditi la persoana trecuta dincolo, “cantecul” ei apare la radio sau va vine imediat in minte acea melodie. Unii ar putea crede ca aceasta este o coincidenta, insa poate fi un mesaj de dincolo.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *