Semnficația degetelor; de ce se poartă verigheta pe degetul inelar

verigheta-pe-degetul-inelar

loading...

Un raspuns ravelator la aceasta intrebare ne este dat de o frumoasa legenda chinezeasca…
Degetul mare (policarul) reprezinta parintii.
Degetul aratator simbolizeaza fratii tai.
Degetul mijlociu semnifica sinele tau.
Degetul inelar este corespunzator partenerului tau de viata.
Degetul mic reprezinta copii tai.
Aseaza-ti palmele deschise fata in fata, la o mica distanta una de alta, si uneste cu putere varfurile degetelor mijlocii astfel incat sa se curbeze .Apoi uneste intre ele varfurile celorlalta degete. Trebuie sa apesi cu forta, unele contra celorlalte, varfurile tuturor degetelor celor doua maini.
Incearca acum sa sa iti distantezi unul de celalalt cele doua degete mari. Ele se vor desparti, pentru ca parintii tai nu pot sa iti fie alaturi intreaga viata si, la un moment dat, vor pleca de langa tine.
Apoi uneste-ti din nou varfurile policarelor si, cu toate degetele incordate, ca mai inainte, vezi daca poti sa iti distantezi degetele aratatoare. Vei reusi, intrucat surorile si fratii tai vor avea propriile lor familii si va trebui sa va despartiti.  Pune iarasi in contact varfurile degetelor aratatoare si incearca sa iti misti spre exterior degetele mici. O incercare incununata de succes, deoarece copiii tai se vor aseza la casele lor intr-o buna zi si nu veti mai fi impreuna. In cele din urma, uneste-ti la loc degetele mici si, cu toate degetele apasate cu putere intre ele  incearca sa le separi pe cele inelare. Vei constata, cu surprindere, ca nu poti reusi, caci sotul si sotia sunt sortiti sa ramana nedespartiti intreaga lor viata …

articol relatat de diane.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *