Sfârșitul Europei, descris în manuscrisul din Lübeck

manuscris(2)

loading...

Unul dintre cele mai impresionante texte, care descriu viitorul omenirii, a fost scris în jurul anului 1488 în Lübeck, Germania. Manuscrisul prezintă cu lux de amănunte un șir de evenimente care cuprinde apariția islamului, Apocalipsa și în cele din urmă ziua judecății.

Manuscrisul de la Lübeck a fost scris între anii 1486-1488 de către un medic renumit pe nume „Baptista”. Textul este unul impresionant pentru că prezintă o înșiruire de profeții de-a dreptul impresionante. În prima fază, celebrul medic prezintă harta lumii compusă din două cercuri, între care se află uscatul și apa și o cruce care pare să indice cele patru puncte cardinale.

Apoi, textul descrie cu lux de amănunte apariția sabiei islamului. Aceasta are un ascuțiș foarte tăios și va cuceri în întregime Europa. În contextul actual putem spune că această sabie a început să perforeze cele mai importante concepte ale bătrânului continent.

În aceeași ordine de idei, în momentul în care islamul va deveni o amenințare pentru omenire, Antihristul își va face apariția pe Terra. Acesta va convinge oamenii să-l urmeze apelând la înșelăciune, viclenie și cruzime, dar cel mai important aspect este că va încerca să-l imite pe Dumnezeu și, conform textului, chiar va reuși.

Interesant mai este faptul că un text scris pe spatele manuscrisului descrie acest moment ca fiind unul crucial pentru că astfel se va naște „steagul lui Iisus”. Acesta va fi arborat în centrul lumii. Pornind de la această afirmaţie, specialiștii consideră că omenirea se va împărți în două, cei care îl urmează pe Antihrist și cei care urmează calea lui Iisus.

Abia atunci porțile iadului se vor deschide și va începe judecata de apoi. Acest eveniment este sinonim cu Apocalipsa, iar cei drepți și cei care au urmat calea lui Iisus vor fi iertați de toate păcatele. Ceilalți vor fi aruncați în gura iadului pentru veşnicie.

sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *