Telefonul mobil ți se descarcă rapid? Iată posibile cauze

telefon la incarcat

loading...

Au fost numite șase motive principale ale descărcării rapide a smartphone-ului.

După cum a informat portalul AKKet.com, primul motiv care duce la descărcare este luminozitatea ecranului. Utilizatorii ar trebui să activeze luminozitatea automată sau să o reducă manual seara și noaptea.

De asemenea, va trebui să reîncărcați permanent telefonul, dacă utilizați „imagini de fundal live”, notează noi.md.

Un alt motiv este funcția „Rotirea automată a ecranului”. Pentru a economisi încărcătura, aceasta trebuie setată, alegând rotația verticală a ecranului. Dacă este necesar, setarea poate fi modificată.

Descărcarea telefonului are loc și din cauza aplicațiilor în regim fonic. În acest caz, trebuie să utilizați programe speciale, care vă permit să împiedicați ca anumite aplicații să funcționeze în regim de fundal (să ruleze în background).

Bateria „cedează” repede, dacă utilizați smartphone-ul afară, deoarece bateriile moderne sunt sensibile la frig.

Însă, cel mai tare telefonul își pierde din încărcătură din cauza rețelei de telefonie celulară a operatorului. Încărcătura fiindu-i „mâncată” de 3G și 4G dar, de asemenea, de Bluetooth, dacă dispozitivul este conectat la acestea în mod constant. În timpul nopții, ar trebui să activați „modul avion”, astfel încât smartphone-ul să funcționeze mai mult timp cu aceeași încărcătură.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *