Teorie șocantă. Timpul suferă schimbări, iar unele evenimente nu mai au loc. Află care este explicația

timpul

loading...

Ce sunt cronologiile și de ce unele evenimente prezise a se întâmpla pleacă fără ca ele să se mai întâmple vreodată?

O cronologie este un punct în timp (și spațiu), care este relevant pentru această planetă. De exemplu, o listă de invenții, în ordine cronologică, de la începutul Revoluției Industriale până în prezent ar putea apărea sub forma unei cronologii.

Timpul este liniar și este relevant numai pentru această planetă. O zi pe Pământ se calculează ca și cantitatea de timp necesară pentru ca planeta noastră să se rotească pe deplin în jurul axei sale. O zi pe Marte este similară, dar diferită, deoarece Marte are nevoie de aproximativ 28 de ore pentru a se învârti în jurul axei sale; așadar, timpul este relevant numai pentru aceasta planetă.

Există 3 motive pentru care cronologiile se schimbă:

1. Liberul arbitru – Pământul este una dintre puținele planete ale căror locuitori au voință liberă, acest lucru permițând oamenilor să schimbe evenimente care erau iminente.

2. Noi ne controlăm propriul nostru destin.

3. Realitățile paralele există. Potrivit lui Dolores Cannon, fiecare decizie creează o realitate paralelă. De exemplu, dacă te-ai decis să porți șosete albe în loc de șosete galbene, acest lucru creează o realitate paralelă. Cu alte cuvinte, într-o realitate paralelă, ai ales să porți șosete galbene și într-un univers paralel diferit ai ales să nu porți șosete. Fiecare opțiune posibilă este îndeplinită în realitățile paralele și ceea se întâmplă în prezent este doar o versiune a realității.

Gândurile și intențiile tale joacă un rol major în realitatea ta și, prin urmare, vor afecta evenimentele ulterioare. Gândurile se manifestă mai repede decât oricând, iar oamenii sunt din ce în ce mai treji. Dacă mai mulți oameni sunt vigilenți, cronologia poate manifesta schimbări pozitive. Un bun exemplu este modul în care George W. Bush a încercat să facă presiuni pentru ca SUA, Canada si Mexicul să treacă la o nouă monedă comună, amero, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Așadar, stă doar în puterea noastră să alegem evenimentele pozitive.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *