Uluitor! Bătrânul care dă peste cap tot ceea ce știai despre un stil de viață sănătos

old-man-1376608_960_720

loading...

Știința a susținut întotdeauna că un stil de viață sănătos înseamnă o viață prelungită. O dietă bogată în proteine și săracă în carbohidrați și grăsimi este considerată a fi ideală pentru o viață sănătoasă și lungă. Mai mult decât atât, medicii susțin că fumatul unei țigări „scurtează” 11 minute din viața cuiva. De asemenea, o dietă bogată în zahăr, produse lactate, precum și consumul de alcool nu va ajuta deloc în a avea o viață lungă.

Dar priviți exemplul unui om care fumează trabucuri, bea cafeaua și mănâncă somn prăjit în fiecare zi. Iar anul acesta împlinește 111 ani, fiind cel mai în vârstă veteran de război, care a servit în timpul celui de-al doilea război mondial. Richard Overton, cum îl cheamă pe bătrân, își conduce la vârsta asta chiar și mașina și se prezintă pe sine ca o persoană activă.

Veteranul de razboi trăiește în prezent în Austin, Texas. Rutina sa zilnică include cafeaua de dimineață, un pahar de whisky și 12 trabucuri pe zi. Odată cu acestea, bătrânul-minune consumă zilnic somn prăjit și înghețată. Singurul medicament pe care îl ia este aspirina. În fiecare zi, Overton are grijă să aibă niște lapte.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *