Un fenomen misterios și incredibil: luminile din Phoenix

phoenix

loading...

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri ale unui fenomen extraterestru s-a produs în 13 martie 1997. A fost numit luminile din Phoenix.

La orele 19.30, din Nevada și până în Tucson, Arizona, pe o suprafață de 480 de kilometri a putut fi observată o gigantică formațiune luminoasă.

Milioane de persoane au observat fenomenul care a fost filmat și fotografiat. Formațiunea avea formă hexagonală, luminile erau albe și se îndreptau către orașul Pheonix.

După câteva minute, luminile s-au deplasat într-o formațiune care avea forma literei V. Totul s-a petrecut în cea mai perfectă liniște.

La orele 22.00, luminile ajung deasupra orașului Phoenix. Controlorii de la turnul de control al aeroportului au observat cu ochiul liber acest fenomen, dar nu au înregistrat nicio imagine pe radare.

Luminile s-au poziționat deasupra orașului Phoenix, unde au staționat 15 minute. S-a estimat că luminile se aflau la o altitudine de 1500 de metri. La puțin timp, un pilot al companiei American West a apelat turnul de control pentru a raporta existența a nouă obiecte luminoase deasupra orașului Phoenix.

În tot acest timp, poliția din Phoenix a primit mii de apeluri telefonice de la persoane panicate de ceea ce văzuseră. Autoritățile americane asigurau populația că este vorba despre luminile unor avioane. După cum se știe, un avion nu poate staționa timp de 15 minute, de manieră imobilă și silențios.

Fife Symincton, guvernatorul statului Arizona, a ținut o conferință de presă, a doua zi după acest incident. Ca să minimalizeze cazul, el și-a început discursul cu, am găsit vinovatul! Din spatele lui a apărut o persoană deghizată în extraterestru. Gluma nu a fost agreată de jurnaliști care știau că ceva grav se petrecuse și așteptau explicații pe măsură.

11 ani mai târziu, el a revenit asupra declarației sale, spunând că obiectele zburătoare veneau dintr-o altă lume. Fenomenul din 1997 s-a repetat în 1998, 2000, 2001, 2006. Și în aceste cazuri, armata americană nu a dat nicio explicație.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *