Vrei să slăbești? Incearcă să-ți masezi aceste cinci regiuni ale corpului

slabire1

loading...

Cât de multe lucruri au inventat oamenii pentru a-şi menţine frumuseţea trupului! Se extenuează cu diete stricte şi exerciţii fizice, după care încetează şi iarăşi adaugă kilograme.

Practicarea cu măsură a sportului şi nici un fel de produse nocive – iată tot secretul bunăstării organismului. Şi se poate şi un pic de masaj! Căci pe corpul nostru există o mulţime de regiuni care, odată stimulate, accelerează metabolismul şi temperează foamea.

E vorba de o tehnică veche provenită din China care astăzi a devenit general accesibilă. Un mod atât de uşor şi plăcut de a lupta împotriva surplusului de kilograme încât vă va ajuta să slăbiţi fără exces de efort şi să vă simţiţi mereu energic.

Punctele ce temperează foamea

1. Punctul Dui Tuang

Este unul dintre cele mai importante puncte pentru inhibarea poftei de mâncare. El se află la mijlocul distanței dintre buze şi nas. Masaţi-l câteva minute, mai ales atunci când din cauza stresului vă apare dorinţa de a ronțăi câte ceva.

Punctul-Dui-Tuang

2. Punctul “Apetit”
Pe urechi se numără circa 200 de puncte biologic active, stimularea cărora îmbunătăţeşte funcţionarea tuturor organelor şi accelerează metabolismul. Atenţie: acest punct se află în regiunea de contact dintre cap şi ureche.

Punctul-Apetit

3. Punctul Tze-chi
Îndoiţi mâinile în coate şi masaţi zona din partea de sus-exterior a îndoiturii. Stimularea zilnică, timp de un minut, a acestui punct îmbunătăţeşte funcţionarea intestinului.

Punctul-Tze-chi

4. Punctul Tze-sang-li
O mulţime de puncte pentru slăbire se află pe picioare. Între ele se evidenţiază în special punctul Tze-sang-li sau “punctul de longevitate”. El se află într-o mică adâncitură mai jos de genunchi. Se spune că stimularea sa poate duce la reducerea greutăţii cu până la 500 g pe zi.

Punctul-Tze-sang-li

5. Punctul Lou-gu
Se află cu 5 cm mai sus de gleznă pe partea interioară a piciorului. Pe lângă faptul că masarea acestui punct ajută la slăbire, ea e folositoare şi în caz de amorţire a mâinilor şi picioarelor, precum şi în cazul senzaţiilor neplăcute în zona inimii.

Punctul-Lou-gu

Nu exageraţi cu masajul acestor puncte: un minut este suficient, iar dacă aveţi senzaţii neplăcute din cauza lui, mai bine să căutaţi alte soluţii mai potrivite.

Articol relatat de perfect-ask.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *