Muntele Tămăduitor. Tot ce nu știai despre acest loc de taină

bucegi-gura-de-rai

loading...

De „Gura de Rai” din Munţii Bucegi a auzit cineva? Este o regiune de aproximativ 1 km situată sub Muntele Omu şi Sfinx, undeva pe lângă „Şapte Izvoare”, unde până şi cei mai sceptici dintre oamenii care au ajuns acolo au realizat că se întâmplă ceva ciudat.

Anume că organismul se refăcea în totalitate după orice fel de efort la care fusese supus. S-au adus în discuţie câmpuri electromagnetice şi alte anomalii, pentru că refacerea funcţiilor organismului se făcea la o rată mult prea mare ca să poate fi explicată medical.

Apoi se mai vorbeşte şi despre cutremurele care au fost în 1993, în luna august. S-a discutat atât în presă, cât şi în cercuri restrânse despre presupusele tuneluri subterane ce se află în interiorul Munţilor Bucegi.

Se pare că acele cutremure din 1993 se datorează tunelurilor subterane ce au fost făcute de alte civilizaţii. Legat de acest lucru, există persoane ce cred cu tărie că aici trăiesc chiar extratereştri sau cel puţin civilizaţii necunoscute nouă.

Poate lucrul cel mai ciudat care s-a întâmplat în legătură cu aceste tuneluri este că armata română şi chiar masonii se preocupă de ele, potrivit proalpin.ro.

Sursa: gorj-domino.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *