O rețetă simplă, rapidă și savuroasă. Pulpă de porc umplută
Astăzi îți recomandăm o rețetă pe gustul tău. Pulpa de porc umplută este ușor de preparat, într-un timp scurt și, credeți-ne, este delicioasă. Nu ezita să o testezi.
Ingrediente necesare:
un kg pulpă de porc
300 g caise uscate
100 g nuci
3 linguri pesmet
100 ml supă de pui
2-3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Caisele se pun la înmuiat în apă caldă și se lasă 30 de minute. Apoi, se scurg și se mixează.
Pesmetul se amestecă ușor cu supa și se lasă așa 5 minute, după care se amestecă bine cu piureul de caise și nucile tăiate nu foarte mărunt.
Carnea se taie pentru a obține o foaie care se așază între două bucăți de folie alimentară și se bate puțin cu ciocanul de șnițele. Apoi, se umple cu amestecul cu nuci și caise, se rulează, se presară cu sare și piper, se leagă și se rumenește pe toate părțile într-o tigaie cu ulei.
Se transferă apoi într-o tavă de cuptor și se lasă la copt aproximativ o oră. Se înțeapă cu o scobitoare și, când sucul care iese din carne nu mai este roz, friptura e gata. Se lasă 10 minute înainte de a o tăia.
Sursa: Revista Libertatea pentru femei
Sursa foto: clickpoftabuna.ro