Atlantida și Lemuria. Adevărul despre continentele legendare

atlantida

loading...

Atlantida a capatat din nou atentia oamenilor in zilele noastre. Ea vine din memoria noastra celulara, pentru a ne permite sa examinam rolul stramosilor nostri in caderea a ceea ce era odata un continent magnific si o civilizatie foarte avansata. Se intampla din mai multe motive in zilele noastre, dar nu acesta este scopul acestui articol.

Dar, pe de alta parte, pe cand Atlantida a devenit extrem de avansata tehnologic si stiintific, multi oameni au simtit ca Lemuria, civilizatia incredibil de frumoasa si abundenta din Oceanul Pacific, era mai putin avansata. Nu avem multe inregistrari ale acestui mare continent al Lemuriei, deoarece s-a scufundat complet. Dar, pana acum se stie ca lemurienii au trait in armonie, har si echilibru.

In vremuri extrem de indepartate, vrajtorii luciferieni au decis ca Lemuria era prea frumoasa, abundenta, armonioasa si echilibrata. Si ei s-au hotarat sa scufunde acest continent minunat. Cum? Acum cateva milioane de ani in urma, vrajitorii luciferieni au folosit o tehnologie foarte avansata de rezonanta electromagnetica, pentru a atrage planete, asteroizi si obiecte spatiale, in apropierea planetei noastre, cu scopul de a lovi direct in Lemuria. Acest lucru s-a intamplat si, dupa ce unul sau mai multi asteroizi au lovit continentul Lemuriei, acesta s-a scufundat.

Aproximativ la fel, din aceleasi cauze, s-a scufundat mai tarziu si Atlantida, din cauza acelorasi vrajitori…

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *