Ce spune scrisul de mână despre tine și despre persoanele din viața ta?

scris-de-mana

loading...

Analiza scrisului de mâna te poate ajuta să-ţi dai seama de cinci trăsături neplăcute de personalitate, pe care nu ai vrea să le descoperi niciodată la partenerul de viaţă. Oamenii al căror caracter se defineşte prin aceste caracteristici îţi pot face viaţa un iad, avertizează site-ul „Handwriting University International“.

Cele cinci trăsături de caracter pe care le poţi identifica în scrisul de mână al persoanelor din viaţa ta:

Minciuna

În astfel de cazuri, scrisul este marcat prin buclele de ambele părţi ale literelor „a“ şi „o“. Cu cât buclele sunt mai mari, cu atât creşte şi riscul de a te confrunta cu o persoană lipsită de onestitate.
Dacă există două bucle mici în interiorul literei „o“, atunci persoana respectivă minte ocazional, în privinţa unor detalii mai mult sau mai puţin importante, potrivit specialiştilor.
minciuna

Stima de sine scăzută

Dacă liniuţa literei „t“ este poziţionată foarte jos, atunci în mod cert persoana are o stimă de sine scăzută. Ea se va teme de eşec, de schimbare şi va evita să-şi asume vreun risc.
Într-o relaţie de cuplu, un astfel de partener te va respecta sau chiar idolatriza şi va încerca să-ţi facă pe plac, considerându-te mai bun decât el. Cu toate acestea, nu trebuie să te laşi înşelat de aparenţe. Persoanele cu o stimă de sine scăzută vor căuta întotdeauna să se răzbune.
În cazul în care eşti o persoană abuzivă care-şi doreşte ca partenerul de viaţă să depindă în totalitate de tine, atunci poate că ai nevoie de om cu un respect de sine scăzut.
O relaţie de dragoste necondiţionată va funcţiona numai între partenerii ce nu se confruntă cu astfel de probleme. Când membrii unui cuplu se plac nu numai unul pe celălalt, ci se iubesc şi pe sine, relaţia va fi mai distractivă, stabilă şi de succes.

Dubla personalitate

Literele înclinate în ambele direcţii, atât la stânga, cât şi la dreapta, în aceeaşi propoziţie, denotă un om care întâmpină dificultăţi în luarea deciziilor.
Atunci când se simte nesigur, devine introvertit, confruntându-se cu schimbări bruşte de dispoziţie. Într-o relaţie, în zilele bune, aceste persoane pot fi generoase şi distractive, dar vor exista şi perioade când vor avea un comportament nechibzuit, egoist, copilăresc şi enervant.

Paranoia – sau sensibilitate excesivă la critică

Această trăsătură poate fi observată prin faptul că literele „d“ şi „t“ sunt scrise cu bucle. Cu cât buclele sunt mai mari, cu atât teama de dezaprobare este mai mare. În cazul literei „d“, bucla are legătură cu propria persoană, iar pentru „t“ denotă sensibilitatea manifestată la idei şi filosofii. Bucla literei „d“ arată faptul că persoana respectivă a dezvoltat o serie de mecanisme de apărare, pentru a proteja o rană deschisă.
Când buclele au o mărime disproporţională, trebuie să ştii că te vei confrunta cu un comportament sarcastic şi agresiv. O relaţie ar putea reprezenta o adevărată provocare, pentru că un astfel de partener va avea temeri fără motiv. Adresarea unor complimente sincere va determina o astfel de persoană să-ţi mănânce din palmă, pentru că îi vei oferi ceea ce-şi va dori cel mai mult: aprobare.
Pe de cealaltă parte, dacă sensibilitatea se va transforma în paranoia, această amabilitatea va dispărea rapid.

Nevoia de provocare

Dacă în scrierea literelor „c“, „d“ şi „a“ există o îngroşare asemănătoare unui cârlig, acest lucru denotă manifestarea unei furii împotriva persoanelor puternice de sex opus, dar şi o atracţie faţă de cele care reprezintă o provocare. Odată ce va simţi că a preluat controlul total asupra relaţiei, îşi va pierde interesul.
Aceste persoane nu se simt atrase de partenerii de viaţă atenţi, care le vor face pe plac. Ei preferă rebelii, bucurându-se mai mult de eforturile de cucerire, decât de rezultatul obţinut. Astfel, relaţia devine un joc, iar iubirea va fi tumultoasă şi imprevizibilă.

Sursa: cerceteaza.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *