Cinci semne care ne spun că cei dragi decedați încearcă să ne contacteze… să nu le ignorăm!

spirit

loading...

Nu trebuie să fii un medium sau să ai puteri speciale pentru a intra în contact cu cei dragi și decedați. Ființele dragi moarte pot veni la noi să ne liniștească atunci când trebuie să luăm decizii dificile. Dacă am fi puțin mai conștienți de ce se petrece în jurul nostru, atunci am ști că niciodată nu suntem singuri. Iată semnele care ne arată că cei decedați se află lângă noi:

1. Ei apar în vise

Un vis plin de viață al unei persoane iubite și decedate poate fi clasificat ca un vis lucid sau o viziune. Un vis lucid poate fi atât de intens, cu o persoana decedată dragă nouă, încât ne vom trezi noaptea, lăsându-ne plini de emoții.

2. Simțim atingerea lor

Acest lucru poate fi simțit la scurt timp după moartea unei persoane dragi și se simte ca o palpitație pe mâini sau pe spate. Alții pot să simtă că nu sunt singuri și că există o prezență în încăpere, chiar dacă nu există niciun semn evident.

3. Au loc fenomene inexplicabile

Nu este neobișnuit pentru spirite să afecteze componentele electrice din casă. Ați putut observa mai multe becuri arse sau alte dispozitive electrice care s-au stricat, fără nici un motiv aparent. Acest lucru înseamnă că spiritele încearcă să-ți atrag atenția, dar tu nu le asculți.

4. Ascunderea sau apariția unor obiecte

Observați că, deodată, apar niște obiecte în locuri unde știți sigur că nu ați umblat sau că ele dispar din locul în care erau.

5. Îi mirosiți

Simțiți deodată un miros inexplicabil, care era caracteristic unei persoane decedate. De exemplu, dacă acea persoană se dădea cu parfum de trandafiri, simțiți brusc acest miros, fără să aveți nicio explicație…

Sursa: almeea

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *