Codurile secrete ale reginei Elisabeta a II-a

regina-elisabeta-a-II-a

loading...

Pentru a-şi exprima dorinţele către consilierii săi, regina Elisabeta a-II-a utilizează  diferite coduri secrete.

Unul dintre cele mai cunoscute este codul poşetei, relatează Royal Central.

Atunci când regina termină o discuţie cu un oaspete și își mută geanta de pe un braţ pe altul, îi avertizează pe consilieri care intervin şi încheie conversaţia. Dacă este implicată într-o conservaţie plictisitoare, tot ce trebuie să facă este să-şi aşeze geanta pe masă sau să-şi rotească verigheta. În urma gesturilor, consilierii intervin prompt pentru încheierea discuţiei.

,,Ar fi foarte îngrijorător să discuţi cu regina şi să vezi că îşi mută geanta de pe o mână pe alta,” a declarat istoricul regal Hugo Vickers. ,,La scurt timp, cineva va veni şi va spune: ‘Domnule, arhiepiscopul din Canterbury ar dori să vă întâlnească.’ ”

Dacă se află în cadrul unei întălniri la Palatul Buckingham din care doreşte să iasă, are un dispozitiv ascuns care alertează consilierii care intervin şi scot musafirii din cameră.

Fondatoarea Beaumony Etiquette, Myka Meier, a dezvăluit că regina nu este singura persoană care utilizează poşeta pentru scopuri unice. Myka Meir a declarat că ducesa de Cambridge îşi ţine poşeta cu ambele mâini pentru a evita strângerile de mână.

Sursa: descopera.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *