Curățenia generală a corpului. Cum scăpăm de toxinele acumulate, fără medicamente

suc miraculos

loading...

În reconstrucția și regenerarea corpului prin mijloace naturale este important de știut că hrana naturală consumată sub formă de sucuri vegetale proaspete poate produce o curățenie generală în întregul sistem. Aceasta poate fi însoțită de o perioadă de dureri în regiunile corpului în care este necesară această curățenie. Uneori e posibil să ne facă să ne simțim de parcă am fi de-a dreptul bolnavi. Nu trebuie să credem nici măcar o clipă că sucurile ne-au îmbolnăvit, mai ales dacă au fost proaspete și consumate în decursul aceleiași zile.

Dimpotrivă, trebuie să ne dăm seama că a demarat procesul de curățare și vindecare; cu cât mai repede resimțim acest tip de disconfort după ingerarea de sucuri din belșug, cu atât mai bine – pentru că vom depăși acest moment mult mai rapid. Cu cât bem mai multe sucuri, cu atât ne vom reveni mai repede.

Dacă aveți dubii, cel mai bine este să consultați un doctor care înțelege valoarea terapeutică a sucurilor. Dacă doctorul nu a folosit sucuri în mod consecvent, nu e rezonabil să ne așteptăm să știe multe despre acestea și efectele lor. A condamna sau denigra sucurile proaspete înseamnă să recunoști o lipsă regretabilă de cunoștințe.

Nu trebuie să ne așteptăm ca acumulările de toxine dintr-o viață întreagă să poată fi scoase cu forța din organism, într-un mod miraculos.

Sursa: Norman W. Walker, Calea naturală către o greutate ideală – O alimentație simplă și sănătoasă 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *