Energia solară transformată în hrană? Secretul oamenilor care nu beau și nu mănâncă deloc

autotrofi

loading...

În toată lumea sunt peste 3000 de oameni autotrofi, care nu mănâncă și nu beau apă deloc, secretul constând în ideea că organismele pot fi capabile să transforme energia solară în hrană, prin fotosinteză. Pot și oamenii obișnuiți să facă așa ceva?

Dieta cu energie solară este un proces pe care acești oameni îl adoptă treptat. Primul pas este privirea soarelui dimineața, atunci când răsare iar această ședință de privire a soarelui se mărește treptat.

Când se ajunge la 15 minute de privit pofta de mâncare se diminuează, iar la 30 minute creierul dezvoltă o capacitate de stocare a energiei solare, care va fi transformată în energia necesară activităților umane.

Numeroși asceți indieni declară că se formează o aură energetică în jurul trupului care are două beneficii: este un “aliment” pentru întreaga zi și oferă protecție împotriva bolilor. Cei care urmează această cale și renunță la alimentele solide devin atrași de sfera spirituala a vieții și își pierd interesul pentru partea materială, notează drknow.ro.

Modul de viață al oamenilor autotrofi îi lasă pe oamenii de știință uluiți, nefiind în stare să explice acest fenomen pe care încearcă să-l înțeleagă prin diverse studii și experimente. Unul din aspectele pe care aceștia nu-l înțeleg este prezența unei cantități suficiente a vitaminei B12, vitamină absolut necesară organismului uman, în corpul autotrofilor, deși aceasta se regăsește doar în hrana de origine animală.

Unul din cele mai incredibile cazuri din cadrul oamenilor autotrofi îl reprezintă indianul Prahlad Jani, care are 83 ani și a renunțat la hrana solidă și lichidă de la vârsta de 8 ani. Jani duce o viata de ascet, trăind într-o peșteră de la vârsta de 8 ani, rugându-se și meditând zilnic.

Este adept al zeiței Amba și declară că este hrănit cu apa divină printr-o gaură în bolta peșterii. Oricât de ireal pare cazul acestui indian, este cât se poate de real. Jani a fost studiat timp de 10 zile de o echipă formată din 30 medici specialiști, care i-au monitorizat funcțiile vitale la spitalul Sterlin din Ahmedabad.

Cercetătorii i-au interzis indianului să facă baie, având în vedere că apa hidratează corpul prin piele, dar nu a suferit nicio complicație. Jani i-a șocat pe medicii care îl monitorizau deoarece nu a consumat nimic, iar funcțiile organelor interne nu i s-au modificat și nu a manifestat nici o afecțiune.

Un alt fapt inexplicabil a fost urina care i s-a format în vezică și care era ulterior absorbită de pereții vezicii. Directorul Institutului Apărării Naționale din India, Dr. G. Ilavazahagan, care a participat la acest studiu, nu a înțeles cum poate Jani să supraviețuiască, declarând: Pare evident că mai există o sursă de energie care poate fi procesată de corpul uman, în afara caloriei, dar va dura până o vom descoperi.

Un alt caz, la fel de uluitor, este înregistrat tot în India. Fizicianul Hira Ratan Manek, în vârstă de 67 ani a renunțat în mod deliberat la mâncare, în urmă cu 8 ani. Ratan a fost studiat și supravegheat de specialiștii NASA pe o perioadă de 130 zile, timp în care s-a hrănit doar cu apă și energie solară.

Specialiștii l-au numit “fenomenul HRM” și nu au găsit nici o explicație științifică care să elucideze acest caz. Ratan își explică decizia alegerii acestui mod de viață prin faptul că hrana solidă crează toxine iar corpul uman are doar de suferit, în timp ce hrana solară redă corpului abilitatea naturală de a trăi, activând un procent foarte mare de funcții ale creierului.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *