Informații mai puțin știute despre Adolf Hitler

hitler_2443631b

loading...

Adolf Hitler l-a admirat foarte mult pe Hery Ford, l-a mentionat in discursuri, ii trimitea cu regularitate cadouri si avea mai multe fotografii cu Ford. Moartea lui Hitler a fost anuntata pe 1 mai 1945. In acceasi zi, 66 de ani mai tarziu, Osama bin Laden a fost declarat mort.

Hitler planuia sa ucida toti rezidentii Moscovei si sa construiasca un lac artificial in locul orasului. Un autor german a scris un roman, devenit bestseller, in care Hitler se trezeste in prezent, in Berlin, fara nicio amintire si devine comediant.

Generalul Erwin Rommel a refuzat sa execute prizonierii de razboi de origine evreiasca, desi a fost un ordin direct venit de la Hitler.

Nu trebuie sa uitam ca tot ceea ce a facut Hitler in Germania a fost „legal” –Martin Luther King.

Adolf Hitler voia sa devina arhitect, dar a picat la examenul de admitere la scoala de arhitectura din Viena.

Hitler a fost dependent de crystal meth (metamfetamina) din 1942 pana la moartea sa in 1945.

Barbatul care a realizat design-ul buncarului secret al lui Saddam Hussein a fost nepotul femeii care a realizat design-ul buncarului lui Hitler.

Si Hitler si Stalin au fost nominalizati pentru premiul Nobel pentru Pace

Lui Hitler ii era frica sa mearga la dentist, iubea sa manance dulciuri, avea un scris de mana feminin si a fost suspectat ca ar fi fost gay.

Hitler a luat peste 28 de medicamente pentru flatulenta cronica, inclusiv cocaina si amfetamine.

Gandhi i-a scris o scrisoare in care-l ruga pe Adolf sa nu inceapa un razboi.

In timpul Primului Razboi Monidial un tanar soldat britanic pe nume Henry Tandey a salvat viata unui soldat german ranit. Mai tarziu s-a dovedit ca acel soldat a fost Adolf Hitler, scrie descopera.ro.

Liderul nazistilor avea un singur testicol. Hitler si-a pierdut un testicol in urma unei rani de razboi in batalia de la Somme 1916.
In 1938 a fost ales de revista Time ca fiind omul anului, personalitatea anului.

Hitler voia sa-l asasineze pe Wiston Churchil prin intermediul unor bombe minuscule acoperite cu un strat de ciocolata si care ar fi fost asezate in sala de mese a Cabinetului de la Londra. complotul lui Hitler a fost dejucat de catre spionii britanici, care au descoperit explozivii ambalati.

Hitler a strans de-a lungul anilor artefacte evreiesti si a facut poze mai multor familii de evrei si pe care le tinea intr-un muzeu numit Muzeul Rasei Disparute.

Sursa: cultural.bzi.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *