Te-ai întrebat ce se întâmplă după ce mori?

suflet

loading...

Câți nu și-au pus întrebarea ce se întâmplă cu noi după ce murim? Unde merg sufletele noastre?

În urma unor experiențe efectuate de doctorul Michael Newton, un psiholog specializat în hipnoterapie, care și-a hipnotizat pacienții pentru a-i scăpa de experiențe traumatizante din trecut care îi împiedicau să se vindece, a descoperit că era capabil să aducă la lumină întâmplări care nici măcar nu au avut loc în această viață, ci la graniță.

În cărțile sale, Călătoria sufletelor și Destinul sufletelor, dezvăluie câteva dintre cazurile la care a lucrat tip de peste 4 decenii, ajungând la următoarele concluzii:

Retrăiești întreaga viață

Un fenomen întâlnit la toate persoanele care se află în brațele morții este faptul că în acele momente, în câteva secunde, își revăd întreaga viață. Sinapsele creierului intră într-o stare rapidă, ceea ce permite accesarea memoriei chiar înainte ca sufletul să se separe de corp.

Îți poți vedea corpul

Multe persoane își pot vedea trupul chiar în momentul în care se desprind de el. Ești capabil să vezi împrejurimile și tot ce se întâmplă în apropierea corpului tău „mort”. Acest lucru nu te va speria întrucât ți se va părea ceva absolut normal. Unele persoane au mărturisit că erau supărate/frustrate de modul în care au murit și că și-ar fi dorit să se întoarcă în trup pentru a se putea răzbuna. Sentimentele acestea însă dispăreau în momentul în care începeau să se apropie de lumină.

Lumina

Toți oamenii care s-au aflat aproape de moarte au declarat că au văzut o lumină. Aceasta apare la distanță, iar tu ești atras către ea ca și cum un magnet ar fi acolo și tu nu te poți împotrivi. Lumina este mereu acompaniată de sentimente de dragoste și pace.

Te întâlnești cu persoane dragi decedate

Chiar la intrarea în lumea spirituală în care ai fost atras de lumină ești întâmpinat de persoane dragi ție, care sunt acolo ca să îți ofere confort. Este un soi de reuniune. Acestea nu sunt neapărat rudele din această viață. Pot fi membri de familie dintr-o altă linie de sânge de care acum nu știi, însă care te vor saluta cand intri în lumea spirituală.

Este important de știut că sufletele vor lua o formă asemănătoare cu a corpului său fizic pentru a crea o senzație de familiaritate.

Îngeri păzitori/ghizi spirituali

Ai propriul tău înger păzitor sau „ghid spiritual” – depinde de termenul pe care îți place să îl folosești. Indiferent de cum îl numești, el te va ghida în lumea spirituală, te va ajuta să te acomodezi.

Recapitularea vieții

Te întâlnești cu îngerul tău și faceți o recapitulare a ceea ce s-a întâmplat în viața ta. Cei care s-au întors la viață au declarat ca și-au văzut întreaga viață ca și cum ar fi privit un film sau ca și cum ar fi citit o carte. Este doar un rezumat al vieții și o discuție despre ce trebuie făcut pentru a te îmbunătăți ca suflet.

Nu vrei să te întorci

Ajuns în lumea spiritului simți că ești înconjurat de pace astfel încât nu mai vrei să te întorci pe pământ. Nu trebuie să fii îngrijorat de boli sau de sarcini pământene. Ești fără limite, în siguranță și liber.

Sursa: spiritscienceandmetaphysics.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *