Călătorii în timp și teleportări – cazuri misterioase

calatoria-in-timp

loading...

S-a scris mult despre avionul care a decolat în anul 1946 și a aterizat în anul 1993, în Bogota, Columbia. Sunt cunoscute multe cazuri ale unor persoane care au dispărut în mod misterios, s-au teleportat sau au făcut călătorii într-un alt univers.

În timp ce repara chiuveta din bucătărie, un tânăr suedez a călătorit în timp preț de câteva momente. El a călătorit în viitor și s-a văzut cu 40 de ani mai bătrân.

Dovadă a acestei călătorii a fost o înregistrare făcută cu telefonul, în care tânărul apare alături de o persoană în vârstă dar, care semăna izbitor de mult cu tânărul și prezenta aceleași tatuaje.

Un alt caz despre care s-a scris mult este cel al unui șofer american de taxi care se teleporta. Clienții șoferului au declarat că acesta oprea mașina și dispărea, se evapora din mașină, sub privirile uluite ale acestora. După mai multe reclamații el a fost concediat.

Îndrumat să meargă la psihiatru, el a declarat că în anumite momente i se făcea foarte dor de soția sa și simțea nevoia să ajungă lângă ea, lucru care se producea în câteva secunde.

Un alt caz de teleportare a fost acela al unei călugărițe pe nume Maria. În secolul al XVII-lea, ea l-a informat pe papa Urban al VIII-lea că a zburat deasupra Americii și a ajuns la membrii unor triburi izolate pe care i-a creștinat. Toate acestea i s-au părut papei că sunt erozii.

Mare i-a fost mirarea preotului când a descoperit că membrii mai multor triburi de indigeni erau creștinați și vorbeau despre călugărița Maria, misionarul care îi creștinase.

Benavides s-a întâlnit cu celebra călugăriță, care i-a descris cu lux de amănunt modul în care s-a teleportat din Italia în America.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *