Cum s-ar transforma Pământul dacă omenirea nu ar mai exista

pamantul-luna

loading...

La scurt timp după ce oamenii nu ar mai exista pe Pământ, planeta ar începe procesul de ,,resetare”.

La câteva ore de la dispariţia oamenilor, majoritatea luminilor din lume s-ar stinge, deoarece centralele energetice ar rămâne fără combustibil, iar panourile solare ar fi acoperite de praf, relatează Unilad.

Între două şi trei zile, majoritatea sistemelor de cale ferată subterane ar fi inundate, deoarece pompele care nu permit pătrundere apei s-ar opri.

La zece zile de la dispariţia oamenilor, animalele de companie şi cele din ferme ar muri, iar câinii care s-ar grupa în haite ar începe să le devoreze.

La o lună de la dispariţia oamenilor, apa de răcire din centralele nucleare s-ar evapora, aceasta provocând o serie de dezastre în lume, mult mai puternice decât Fukushima şi Cernobîl.

După un an de la dispariţia oamenilor, sateliţii vor începe să se prăbuşească din orbită.

După 25 de ani de la dispariţia oamenilor, vegetaţia ar acoperi clădirile, o mare parte dintre oraşe vor fi acoperite de nisip.

După 300 de ani, structurile din metal, podurile şi turnurile vor începe să se prăbuşească din cauza coroziunii. Iar la 10.000 de ani de la dispariţia oamenilor, singurele dovezi ale existenţei umanităţii vor fi lucrurile construite din piatră, precum piramidele din Egipt, Marele Zid Chinezesc sau Muntele Rushmore.

Sursa: descopera.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *