Decriptarea mesajelor extraterestre

extraterestri

loading...

În anul 1972, mai mulți alpiniști care escaladau un canion din New Mexico au descoperit mai multe pictograme și un obiect care semăna cu o busolă. Obiectul a fost predat autorităților și a intrat în proprietatea guvernului.

La fața locului s-au deplasat cercetători care au descoperit alte pictograme. Timp de 22 de ani, aceste descoperiri au trecut neobservate, nefiind mediatizate. În anul 1994, din cauza ploilor abundente, în canion are loc o prăbușire masivă de pietre, care a făcut să fie descoperită intrarea într-o cavernă.

La fața locului s-au deplasat agenți NSA care au interzis intrarea în zona canionului. Caverna ducea la un culoar imens, de-a lungul căruia erau 23 de camere. Pe pereții interiori au fost descoperite pictograme, hieroglife.

Dat fiind amploarea descoperirii, a fost lansat proiectul Ancient Arrow în care au fost cooptați cercetători de la serviciul secret NSA, care au avut rolul de a studia obiectele de origine nonterestră descoperite în cele 23 de încăperi. Cercetătorii de care dispune NSA sunt recunoscuți în întreaga lume prin IQ-ul pe care-l au.

Se spune că salariul lor anual depășește 400000 de dolari. Pictogramele au fost realizate în secolul al VIII-lea e.n., însă obiectele descoperite presupuneau o tehnologie care o depășește pe cea a secolului XXI. Multe întrebări, puține răspunsuri. Cine au fost creatorii acestor obiecte? De ce au fost ascunse în interiorul canionului? Ce mesaj secret ascund cele 23 de încăperi?

Cercetătorii NSA s-au aflat în impas. Discurile descoperite în acele încăperi nu au putut fi descifrate. Discurile descoperite erau optice, iar tehnologia de care dispunea NSA nu a dat nici un rezultat în decriptarea acestora. Conducerea NSA a decis suspendarea proiectului, pentru că după un an de zile, cercetătorii nu reușiseră să tragă o concluzie.

După doi ani de zile, doi cercetători au avut ideea de a compara pictogramele cu cele sumeriene. S-a ajuns la concluzia că trebuiau decodate simbolurile pictogramelor. Fiecare disc optic era format din 23 de unități, câte încăperi au fost descoperite.

Pictogramele reprezentau creaturi zburătoare, sosirea lor pe planeta noastră și contactul cu omenirea. Surpriza avea să vină în anul 2015, atunci când Edward Snowden a declarat că NSA a reușit să decripteze discurile optice descoperite în canionul din New Mexico.

În anul 2016, a fost declasificat un document în care se spune că NSA a reușit să decripteze câteva mesaje extraterestre, unele fiind sub formă de formule matematice. Ceea ce declarase Snowden în anul 2015, s-a dovedit a fi adevărat în anul următor.

Așa se pot explica demersurile pe care le-a făcut SUA pentru a fi extrădat Snowden, omul care are multe informații și nu a respectat legea tăcerii.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *