Efecte mari, sfaturi mici

  barbia dubla

loading...

Vă confruntați cu probleme de frumusețe? Multe dintre ele se rezolvă cu remedii aflate la îndemână.

Problema: unghii fragile – frecții cu usturoi

Masați unghiile cu feliuțe de usturoi proaspăt tăiate, timp de câteva minute, apoi clătiți. Repetați tratamentul la 2 – 3 zile. Veți uita de unghiile care se descuamează, se despică sau se rup ușor.

Problema: vergeturi – unt de cacao

Aplicați zilnic, timp de mai multe săptămâni, cu masaj ușor, unt de cacao, pe zonele cu vergeturi. Prin efectele lui excepționale de regenerare și restructurare a pielii, estompează simțitor vergeturile. Un alt remediu  eficient este uleiul de avocado, aplicat zilnic.

Problema: depozite de grăsime, celulită – pastă de ceai verde

Aplicați pe zonele unde vreți să slăbiți sau aveți celulită ceai verde, sub formă de pudră. Amestecați 5-6 linguri de pulbere cu apă călduță până se transformă într-o pastă, apoi aplicați pe zonele afectate (fese, abdomen, coapse), iar după 30 de minute îndepărtați. Arde grăsimea, tonifică, reduce celulita.

Problema: mâini și picioare cu piele uscată – lapte cu zaț de cafea

Amestecați două căni cu lapte cu o ceașcă de zaț de cafea proaspăt preparată și masați ușor pielea mâinilor și a picioarelor. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți. Aplicați apoi, cu mișcări circulare, ulei de măsline, iar surplusul îl ștergeți cu un prosop absorbant. Prin componentele sale ideale pentru piele – laptele repară și restructurează, zațul de cafea exfoliază ușor și tonifică, iar uleiul de măsline este un hidratant puternic – pielea își regăsește suplețea.

Problema : ten ridat – cremă de banane

Amestecați o jumătate de banană bine coaptă cu o lingură de unt (lăsat la temperatura camerei), o linguriță de miere și aplicați compoziția pe față și gât. După o jumătate de oră, clătiți cu apă călduță. Folosită săptămânal, masca reduce ridurile și previne formarea lor.

Problema: păr degradat, devitalizat – ulei de cocos

Încălziți câteva linguri de ulei de cocos într-un bol, e baie de aburi, până când ajunge la o temperatură confortabilă la atingere. Masați-l apoi la rădăcina părului și întindeți pe toată lungimea firelor. Lăsați să acționeze cel puțin o oră, apoi spălați-vă părul în mod obișnuit. Dacă aplicați tratamentul o dată pe săptămână, veți vedea cum în timp scurt, părul devine mai strălucitor și plin de viață.

Sursa: Asul verde

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *