“Mai mult” nu a fost niciodată suficient. Mesajul copleșitor al lui Morgan Freeman pentru umanitate

morgan-freedman

loading...

“Mai mult” nu a fost niciodată suficient. Am 86 de ani și, din nefericire, mă aflu pe patul de moarte. Am milioane de dolari la bancă, însă nu îmi pot cumpara sănătatea pentru a-mi salva viața acum. Am familie și milioane de fani în lume, însă sunt singur acum. Nici măcar copiii mei sau un frate sau o soție de mult timp înstrăinată nu stau lângă mine în ultimele mele momente. Mi-am trăit viața greșit și nu vreau ca asta să ți se întâmple și ție.

Dacă asculți acest mesaj, atunci ia măsuri, chiar dacă sunt evazive. Te pot ajuta să îți schimbi viitorul.

Următoarele câteva momente pot prea bine să îți schimbe viața. Mi-aș fi dorit ca cineva să îmi spună și mie asta când eram de vârsta ta.

Banii nu sunt răi prin ei înșiși; banii sunt doar o hârtie cu o valoare recunoscută pentru a obține alte lucruri pe care le prețuim în alte moduri. Dacă banii nu reprezintă Răul, atunci “Ce este răul?” – poate că te întrebi. Răul este dorința excesivă, obsesivă și “morală” pentru mai mult. Răul este căutarea fără sfârșit, fără suflet, obsesiv compulsivă a unui anumit vas cu aur la sfârșitul unui anumit curcubeu care nu există. Răul este a avea o etichetă de preț pentru inima și sufletul tău în schimbul succesului financiar cu orice preț. Răul este a încerca să cumperi fericirea iar și iar, până când toate acele false și efemere miraje sau emoții s-au dus.

Imaginează-ți că ai totul doar ca să pierzi totul. Imaginează-ți că ești acum falit, că toți banii tăi s-au dus, că tot ce ai s-a dus. Singura soluție la nebunia și la fericirea ta era să obții mai mult. Acum nu mai ai posibilități ca să obții fericire falsă. Nu mai ai bani ca să obții mai mult. Prin urmare, cine ești acum?

Ei bine, acum toți oamenii pe care îi credeai prietenii tăi atunci când banii curgeau…

Poate că ți-ai pierdut familia, prietenii și aproape toți cred că ești o persoană de nimic, egoistă și centrata asupra sa…

De ce?

Din cauză că nesfârșita ta căutare ți-a întunecat mintea și te-a abătut de la adevărul tău țel în viață.

Atinge asta vreo coardă sensibilă în tine? Te deprimă sau te întristează? Aproape că am spus “bine”. Insă spun asta doar pentru că vreau ca tu să te schimbi.

Nu spun că nu poți avea succes financiar; spun doar să ai un scop mai mare în viață dincolo de căutarea succesului financiar.

Sufletul tău țipă pentru ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Poți să te schimbi astăzi dacă redefinești ce este succesul pentru tine. Poți să îți transformi relațiile tale deteriorate și să construiești altele noi. Poți să te ierți pe tine și pe alții care te-au rănit. Poți să devii un lider povățuindu-i pe alții.

Poți să îți reechilibrezi prioritățile în viață. Poți să îți vindeci căsnicia și să recreezi o dragoste mai puternică decât ai crezut vreodată că este posibil. Poți să devii cel mai bun părinte cu putință la orice vârsta, chiar și la 86, însă nu aștepta până atunci. Intotdeauna vei fi capabil să faci mai mulți bani, însă nu poți face mai mult timp.

Intr-o zi, la fel ca și mine, vei muri și tu. Pentru ce anume vrei ca oamenii să își amintească de tine? Ce poți face pentru ceilalți pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?

Toți murim, însă doar câțiva sunt cei care trăiesc cu adevărat.

Ai fost menit pentru mai mult decât ce faci pentru a-ți câștiga existența.

Ești o ființă cu putere interioară, făcută să inspire și să ajute lumea. Să înțelegem acest lucru în mod corect odată pentru totdeauna.

Astăzi, pașești in lumea în care dragostea adevarată există și realizezi în sfârșit că dragostea este de fapt acel “mai mult” pe care ți l-ai dorit toată viața.

Doar iubește mai mult și mai mult în fiecare zi și în fiecare mod și nu renunța niciodată. Indiferent de cât de plin de provocări va fi destinul tău în viață, lumea are nevoie de tine cu adevărat, acum mai mult ca niciodată.

Impreună cu dragostea, compasiunea, iertarea și încrederea în umanitate, vom învinge răul odată pentru totdeauna.

Sursa: garbo.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *