Omul-capră. Există oare un asemenea monstru sau e doar o legendă urbană?

omul capra

loading...

Omul-capră este o creatură ciudată, o mixtură între om şi capră, care s-ar găsi în unele state din SUA, ca Louisiana, Maryland şi Texas. Legendele urbane ne spun cum asemenea creaturi au atacat şi omorât mai mulţi oameni în parcări, precum şi mai mulţi câini.

Se pare că omul-capră ar intra şi în casele oamenilor, violându-şi victimele. Monstrul nu ar face distincţie între bărbaţi sau femei în momentul violului; aşa că, chiar dacă sunteţi bărbat, nu aţi scăpa de violul omului-capră.

Omul-capră este o creatură umanoidă ce aduce aminte de mitologia străveche. Ea are partea inferioară a corpului asemănătoare cu cea a unei capre, iar partea superioară e asemănătoare cu cea a unui om, pe cap având nişte coarne de berbec. Înălţimea creaturii variază în funcţie de spusele oamenilor: de la 1,2 metri până la 4 metri, dar cele mai multe mărturii dau o înălţime cuprinsă între 1,8 şi 2,4 metri.

Cel mai celebru caz a fost cel din 1957. Un cuplu de doi tineri se aflau în maşină pe un drum de ţară, în timpul unei nopţi cu lună plină. Deodată, ei auziră un zgomot ciudat în portbagajul maşinii lor. Uitându-se să vadă ce e cu acel zgomot, au rămas pur şi simplu înmărmuriţi când au văzut o creatură ciudată, un om cu chip de capră, care se holba la ei şi care ţinea în mână un topor. Omul-capră dispăru apoi în pădurile din apropiere.

Un alt caz celebru a fost raportat în 1971, atunci când o femeie susţine că omul-capră i-ar fi decapitat câinele. Cu o seară înainte, ea auzi lătratul căţelului său care se afla afară, iar când să privească pe geam, văzu o creatură ciudată, care mergea ca oamenii dar care avea un chip de capră. A doua zi, femeia îşi găsi câinele decapitat.

Există oare un asemenea monstru sau doar e o legendă urbană?

sursa: lovendal.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *