Privește orice situație dintr-un alt unghi!

gandeste-pozitiv

loading...

Dacă aș putea să îți indic o modalitate de a te confrunta cu situațiile neplăcute fără să fii încercat de teamă sau neliniște, ai fi extaziat și mi-ai rămâne recunoscător pentru totdeauna, nu-i așa? Îmi pare rău, dar nu există o astfel de soluție miraculoasă. Nu pot să îți înlătur temerile cu o baghetă magică.

Cum altfel îți poți aduna curajul să faci toate acele lucruri de care te temi, dar care îți sunt necesare pentru succes și dezvoltare?

Data viitoare când te vei confrunta cu o situație de care îți este teamă, îți sugerez să o abordezi în mod diferit. Cei mai mulți oameni încep să se gândească: „Nu voi reuși să fac bine acest lucru și ceilalți vor râde de mine sau mă vor respinge.” Se blochează când se gândesc la cât de bine se vor prezenta. Din cauza acestor temeri, se hotărăsc să se retragă. Deși este bine să abordezi situația cu o atitudine pozitivă și să te pregătești cât de bine poți, nu te preocupa excesiv de rezultat.

Consideră-te imediat un învingător atunci cand faci primul pas și întreprinzi acel lucru de care te temi. Într-adevăr. Ești un învingător pentru simplul fapt că ai intrat în arenă și participi, indiferent de rezultat.

Sursa: Jeff Keller, „Atitudinea este totul. Schimbă-ți atitudinea… și îți vei schimba viața!, Curtea Veche, 2012

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *