Totul despre robotizare. Află cum devin oamenii roboți, fără conștiință și acces la suflet

mana-robotizata-1

loading...

Așa cum spunea renumitul autor și istoric Graham Hancock în lucrarea sa „Războiul asupra conștiinței”, există un efort deliberat de a împiedica oamenii să exploreze vastul potențial al minții lor. Pentru a controla o populație, masele trebuie să fie programate prin „vrăji” provocate de corporații corupte, de programe culturale de auto-distrugere și de manipularea diabolică a noosferei.

Pentru a influența în continuare conștiința umană în lumea noastră, mintea este țintită și slăbită de un adevărat „atac toxic”. Fluorura de sodiu, un compus chimic anorganic și un produs rezidual toxic din industria aluminiului, este una dintre principalele toxine folosite de elită pentru a crește susceptibilitatea noastră la mesajele subliminale și la controlul minții. Prin „narcotizarea” unei zone din lobul occipital stâng al creierului, fluorura face ca oamenii să devină docili, pasivi, deconectați și ascultători.

Fluorul este utilizat astăzi ca unul din ingredientele de bază ale unor medicamente psihotrope și este, de asemenea, un ingredient-cheie în otrava de șobolan și în gazul sarin (Fluorura de izopropil-metil-fosforil). Fluorul este utilizat în pasta de dinți, dar și în apa potabilă. Prima utilizare a apei potabile fluorurate a avut loc în lagărele naziste din Germania, fiind folosită de către Gestapo, care a folosit fluorura pentru a steriliza oamenii și a forța oamenii să se supună.

Un efect chiar mai dăunător al expunerii la fluor este calcificarea glandei pineale, care separă o persoană de natură spirituală. Fluorul „încorporează” glanda pineală într-o coajă artificială, deconectând sufletul și conștiința superioară de la „biocalculatorul” cunoscut sub numele de creier. Fără acces la suflet, creierul uman devine mecanic, robotic și fără conștiință în funcționarea lui, făcând să devină ușor controlat de programarea socială.

Scopul principal în otrăvirea în masă cu fluorura este crearea unei populații de oameni supuși, ascultători, neinteligenți, și nu gânditori adevărați, războinici, artiști sau eroi. Acest lucru este evident în orașele noastre moderne, în care ființele umane apar acum ca niște zombi sclavi într-o matrice de consumism și concurență fără spirit.

Sursa: almeea

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *