Dimineaţa pe stomacul gol bea un pahar cu apă plată la temperatura camerei, în care s-a stors jumătate de lămâie.
În fiecare zi mănâncă aproximativ la aceeaşi oră.
Adaugă câte o gustare între mic dejun şi prânz şi între prânz şi cină (un iaurt sau lapte degresat, fructe, 20 gr migdale).
Nu bea niciodată apă sau alte lichide în timpul mesei sau imediat după masă.
Nu consuma fructele pe post de desert. Acestea vor împiedica tot procesul de digestie, plus că îşi vor pierde tot bagajul vitaminic. E de preferat să se consume fructele cu tot cu coajă şi seminţe.
Mănâncă cât mai încet posibil și mestecă cât mai mult. Fiecare înghiţitură trebuie să fie mestecată minimum 10 secunde.
Culcă-te noaptea, pe cât posibil, pe la aceeaşi oră.
Înaintea meselor principale începe cu o salată de crudităţi sau cu fructe (cu 20 – 30 minute înainte) sau pur şi simplu bea 1 – 2 pahare cu apă.
Bea lichide (minimum 2 litri/zi) pentru a ajuta organismul să elimine deşeurile metabolice. Înlocuieşte zahărul cu fructoză. Ferereşte-te de prăjeli, maioneze, grăsimi. Sursa: click.ro
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok