Adevărul despre viața dinainte de naștere

Life-before-Birth

loading...

Viata dinainte de nastere poate fi un subiect imposibil de dezvoltat la prima vedere, in special pentru cei care cred in invatamintele crestine. Ce este insa sufletul cu adevarat? Daca acesta este nemuritor, asa cum ne invata o sumedenie de religii, ce se intampla cu el inainte si dupa moarte? Exista viata inainte de a ne naste?

Daca exista, in ce consta aceasta? Multe se povestesc si multi oameni relateaza dupa ce isi revin din experiente ce ii duc aproape de moarte cum si-au putut vedea corpul sau cum au trait diferite experiente extra-corporale. Oameni care au fost declarat morti si care si-au revenit gratie ajutorului dat de medici povestesc cum au simtit ca s-au aflat pentru cateva clipe intr-un alt plan al existentei, adesea povestind ca au intalnit rude decedate si chiar fiinte luminate asociate ingerilor.

Mult mai rar se intampla insa ca oamenii sa isi aminteasca de viata dinainte de nastere, sau de experienta de dinainte ca acestia sa se nasca. Aceste amintiri difera foarte mult de amintirile dintr-o viata anterioara, insa exista. Experientele dinainte de nastere sunt similare celor pe care oamenii le traiesc in pragul mortii pentru ca aseamana planul existentei in care esenta umana s-a aflat, diferit fiind de amintirile unei vieti anterioare, ce constau in memorii ale unei vieti traite pe pamant acum cateva sute sau chiar mii de ani, in unele cazuri.

Cei care spun ca au amintiri dintr-o viata dinainte de nastere isi amintesc ca s-au aflat intr-o lume a spiritelor unde sunt constienti de viata de pe pamant, putandu-si alege viata urmatoare si vorbind chiar cu viitorii parinti. Unii oamenii experimenteaza chiar o bucatita din taramul de dinainte de nastere atunci cand au experiente aproape de moarte.

Potrivit Royal Child – The Rebirth Experience, oamenii pastreaza o monstra a eului, o continuitate a acestuia, astfel incat aceeasi persoana trece prin fiecare stagiu al vietii: cea de dinainte de nastere, cea de pe pamant si cea de dupa moarte. In cazul experientei de dinainte de nastere, spiritul inca nenascut in mortalitate trece din taramul ceresc spre pamant si apare cuiva sau comunica cu cineva de pe pamant. De cele mai multe ori, sufletul inca nenascut anunta ca este gata sa paseasca in lume.

O cercetare efectuata de Prebirth.com sugereaza ca 53% din oamenii intervievati isi  amintesc intr-o oarecare masura  o perioada de dinainte de propria conceptie in timp ce 47% din cei intervievati spun ca isi amintesc intr-o oarecare masura de viata din uter, dinainte de a se naste. In urma studiului s-au gasit anumite trasaturi si caracteristici specifice experientelor dinainte de nastere, precum se poate afla cand, cum si cui i se intampla sa si le aminteasca.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *