Adevărul neștiut despre maladia secolului

cancer

loading...

Trăim într-o lume în care bolile cronice sunt din ce în ce mai dese, nu puțini fiind specialiștii care încearcă să găsească o soluție sau un tratament competent.

Dacă luăm în discuție cancerul, ne putem da seama cu ușurință că tratamentele alopate actuale nu numai că nu au rezultate favorabile în foarte multe dintre aceste cazuri, dar chiar distrug și celelalte celule sănătoase ale organismului. Din această cauză sistemul imunitar este „la pământ”, după o serie de radiații și substanțe chimice extrem de nocive.

Care este adevărul despre cancer?

1. În primul rând și foarte important, este bine de menționat următorul aspect: toți oamenii au celule canceroase în corpul lor, dar atât timp cât numărul lor este scăzut, acestea nu afectează buna funcționare a organismului. Acestea nu apar în testele standard până nu ating pragul de un miliard de celule. În momentul în care medicii le spun pacienților că nu mai au cancer, aceștia se referă tocmai la acest lucru: testele specifice nu mai pot detecta celulele canceroase deoarece sunt într-un număr foarte restrâns.

2. Când sistemul imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse și nu se pot multiplica, așa că nu vor forma tumori.

3. Atunci când o persoană este diagnosticată cu cancer înseamnă că are de asemenea deficiențe la nivel nutrițional. Mai pe scurt, nu se hrănește corect, obiceiurile alimentare, stresul și mediul fiind factorii determinanți în acest context.

4. Pentru a depăși aceste deficiențe nutriționale, este foarte important să-ți schimbi dieta și să incluzi suplimente pentru a-ți întări sistemul imunitar.

5. Chimioterapia implică otrăvirea celulelor canceroase care cresc într-un mod extrem de rapid, dar din păcate sunt distruse în aceeași măsură și celulele sănătoase de la nivelul măduvei spinării, a tractului gastro-intestinal și de asemenea pot cauza distrugerea unor organe importante ca: ficatul, plămânii, inima, rinichii, etc.

6. Radioterapia are un efect similar cu cel al chimioterapiei. Aceasta distruge celulele canceroase, dar în aceeași măsură atacă și celulele, țesuturile și organele sănătoase.

7. Inițial, tratamentul bazat pe radioterapie și chimioterapie va micșora tumoarea propriu-zisă. În schimb, o prelungire a unui astfel de tratament va cauza mai multe pagube la nivelul organismului, iar în cele din urmă nu va da rezultate, nu va mai reuși să distrugă tumorile.

8. Când organismul conține multe toxine cauzate de chimioterapie și radiații, sistemul imunitar este fie „compromis”, fie distrus, așa că bolnavul va fi expus numeroaselor infecții și complicații ce pot surveni, cu ușurință.

9. Chimioterapia și radiațiile pot cauza mutații la nivelul celulelor canceroase, acestea devenind mai puternice și aproape imposibil de distrus. De asemenea, operațiile pot duce la răspândirea celulelor canceroase la nivelul altor organe.

10. Cel mai bun lucru pe care-l poate face un bolnav de cancer este să-și „înfometeze” celulele canceroase, privându-le de alimentele care nu fac altceva decât să le hrănească (zahăr, alcool, carne, brânză, lapte, etc).

Cu ce se hrănesc celulele canceroase?

a. Zahărul hrănește celulele canceroase. Dacă bolnavul renunță la zahăr, renunță la una dintre cele mai importante surse de hrănire a celulelor bolnave. Dar asta nu înseamnă nicio clipă că le poți înlocui cu îndulcitorii artificiali, existenți pe piață. De cele mai multe ori, aceștia conțin aspartam (îndulcitor artificial), o substanță extrem de nocivă. Un substitut natural sănătos este mierea de Manuka sau melasa, dar și acestea trebuie consumate în cantități foarte mici. Sarea de masă de asemenea conține aditivi, așa ca o alternativă este sarea de mare sau sarea de Himalaya.

b. Laptele face ca organismul să producă mucus în exces, în special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul se hrănește cu mucusul produs de celule. Atunci când se renunță la acest produs, înlocuindu-l cu laptele de migdale (sau altele de origine, există o gamă variată de unde poți alege), celulele canceroase vor „muri de foame”.

c. Celulele canceroase se dezvoltă într-un mediu acid. O dietă bazată pe carne este acidă, așa că este mai bine să se consume pește (dacă nu poți trece la o dietă vegetariană) în favoarea carnei de vită sau de porc. Din păcate, de cele mai multe ori carnea conține antibiotice, hormoni de creștere și paraziți extrem de dăunători, în special pentru persoanele care suferă de cancer.

d. O dietă compusă din 80% legume crude și sucuri, cereale integrale, semințe, nuci și câteva fructe ajută corpul să-și „creeze” un mediu alcalin, propice unui organism sănătos, unde celulele canceroase nu pot supraviețui ( acestea trăiesc într-un mediu acid!). Aproximativ 20% din mâncare poate fi gătită (de exemplu fasolea). Legumele proaspete suplimentează organismul cu enzime vii, care sunt ușor absorbite, iar în aproximativ 15 minute este stimulată producerea celulelor sănătoase.

Pentru a obține enzime vii (acestea produc celule sănătoase) este indicat să bei sucuri naturale (în special din legume, inclusiv germenii de fasole) și să mănânci legume crude, de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la temperaturi mai mari de 40 de grade.

e. Evitați cafeaua, ceaiul și ciocolata, acestea având un conținut ridicat de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă bună și are proprietăți anticancerigene. Cel mai bine ar fi să se consume apa purificată sau filtrată, pentru a evita toxinele și metalele grele din apa de la robinet. Apa distilată este acidă, evitați-o.

12. Proteinele animale sunt greu de digerat și necesită multe enzime digestive. Carnea nedigerată rămâne în intestine până putrezește, iar aceasta duce la înmulțirea toxinelor.

13. Pereții celulelor canceroase au un strat solid de proteine. Atunci când mănânci mai puțină carne (sau deloc) se eliberează mai multe enzime care atacă pereții de proteine ai celulelor canceroase și permite celulor organismului să ucidă cancerul.

14. Există suplimente care ajută la „întărirea” sistemului imunitar (antioxidanți, vitamine, minerale) care determină organismul să ucidă celulele canceroase. Alte suplimente ca vitamina E stimulează organismul să distrugă celulele canceroase.

15. Cancerul este o boală a minții, trupului și spiritului. O stare de spirit proactivă și pozitivă îl va ajuta pe bolnavul de cancer să supraviețuiască.

16. Furia, neiertarea și durerea determină organismul să se dezvolte într-un mediu stresant și acid (cancerul se dezvoltă în mediul acid). Învață să fii o persoană iubitoare și iertatoare. Este necesar să te relaxezi și să te bucuri de viață.

Celulele canceroase nu pot supraviețui într-un mediu oxigenat. Fă exerciții fizice zilnic și respiră adânc, în acest fel vei reuși să oxigenezi mai bine celulele. Terapia cu oxigen este foarte importantă în acest tratament. Roagă-te și Dumnezeu te va susține , nu te va lăsa.

Sursa: suntsanatos.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *