Ce secrete ascund locurile interzise din lume

locuri interzise

loading...

Aveți impresia că vă puteți deplasa oriunde doriți? Vă înșelați! Multe din locurile în care ajungeți sunt interzise. Oficial, se spune că sunt baze miitare, însă adevărul este cu totul altul.

Autoritățile nu dau prea multe informații. Uneori se spune că din motive de securitate și cam atât. În aceste locuri, departe de ochii curioșilor se întâmplă lucruri pe care oamenii nu trebuie să le cunoască.

Iată câteva astfel de locuri, cele mai bine păzite din lume.

Cea mai mare zonă militară din lume se află în Australia. Această zonă are în deșertul australian peste 127000 de kilometri pătrați. Aborigenii evită să se apropie de zonă din motive bine întemeiate. Ceea ce au văzut i-a făcut să evite zona. Nu este o simplă bază militară. Zona adăpostește laboratoare unde se efectuează teste și experimente top secret.

Vorbim despre o zonă izolată, cu o suprafață uriașă, unde armata americană este suverană. Cei care s-au apropiat prea mult de zonă au fost întâmpinați cu focuri de armă.

O altă zonă la fel de bine păzită este la 10 kilometri de Camp David, locul de recreere al președinților SUA.
În zonă se află un complex subteran numit Site R. El este dotat cu toate mijloacele tehnice de comunicare, pentru a răspunde urgențelor militare.

Vice-președintele Dick Cheney a fost protejat, în timpul atacurilor din 11 septembrie 2001, în acest buncăr.

Un alt loc extrem de protejat este Biblioteca Apostolică a Vaticanului. Papa Ioan Paul al II-lea a numit-o Infernul.

În acest loc, numai Papa poate intra liber. Și cele mai înalte autorități bisericești trebuie să ceară acordul Papei pentru a intra în bibliotecă. Multe documente top secret se găsesc în această bibliotecă. Documente care conțin date cu privire la procesul lui Galilei, excomunicarea lui Martin Luther, confesiunile Templierilor, vrăjitorie, inchizițe, dar și documente confidențiale despre marii lideri comuniști sau despre fenomenele extraterestre.

Se spune că există documente compromițătoare la adresa lui Ceaușescu. Acesta a cedat și a onorat doleanțele Vaticanului, în timpul mandatului său de șef al României, în urma șantajului făcut de Vatican.
O zonă de maximă securitate se află în statul Colorado și se numește ADX. Este vorba despre cea mai bine păzită închisoare din lume.

Închisoarea a fost dată în funcțiune în anul 1994 și aici sunt aduși cei mai periculoși criminali. Aceștia stau izolați 23 de ore din 24. Închisoarea se mai numește și Alcatrazul rocilor.

Cheyenne Mountain este situat în apropiere de Colorado Springs. Este un buncăr uriaș unde americanii efectuează teste nucleare. Buncărul se află la 600 de metri în subteran.

Și Rusia are locurile sale secrete. Mezghorie este un oraș construit în anul 1979. În acest oraș intră numai lucrătorii de la centrul nuclear. Este un oraș izolat în care nu se poate lua legătura cu localnicii.

Tot ceea ce au putut obține americanii au fost imagini transmise din satelit. Zona este excavată în întregime și se crede că în subsol se fac teste nucleare. Autoritățile de la Kremlin susțin că este o zonă minieră.
Ne întrebăm, de ce nu se poate intra în oraș?

Există și zone în care accesul este restricționat, cu toate că nu există baze militare. O bună parte din zona situată între frontiera dintre China și India este închisă.

După mai multe apariții ale OZN-urilor care au atras mulți curioși și după declarațiile localnicilor care susțin că în munții din zonă aterizează OZN-urile, autoritățile au decis să închidă zona.

Grupuri de pelerini au fost martori la astfel de evenimente și echipe de cercetători. Se crede că în zonă sunt galerii și tuneluri folosite de extratereștri.

Mary Byrd este o porțiune din Antarctica care nu este girată de nicio putere mondială. Se spune că este zona extratereștrilor. Adevăr sau fabulație, nu știm. Rămâne întrebarea, de ce de această zonă nu a fost interesată nicio putere?

sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *