Cea mai mare provocare a secolului al XXI-lea: teleportarea cuantică

teleportare cuantica

loading...

Un articol referitor la un document întocmit în iulie 1947 de FBI și desecretizat în anul 2016, care făcea referire la situația de inferioritate pe care o are omenirea în fața unui atac extraterestru, a fost publicat de celebrul cotidian american New York Times. În articol se menționează că extratereștrii sunt prezențe care monitorizează omenirea și care vin dintr-o planetă eterică, imperceptibilă și interconectată la realitatea noastră.

În ceea ce privește OZN-urile, raportul menționează că sunt ghidate de la distanță, folosesc un tip de energie radiantă și pot dezintegra orice aparat care le-ar ataca.

Documentul din iulie 1947 este primul dintr-o serie care face referire la faptul că extratereștri vin dintr-o dimensiune eterică. Au urmat alte documente, poziția unor oameni de știință care susțin această ipoteză, dar și unele apariţii care au fost numite bizare.

În ultimii ani, în China, au fost observate orașe zburătoare, apariții care sunt consecința unor falii interdimensionale care se produc între două dimensiuni. Universul în care trăim este o parte dintr-un megaunivers, un univers cu mai multe dimensiuni. Această teorie a fost susținută și de Einstein care întărea existența unor curburi în spațiu-timp, care fac posibilă existența unor falii ce permit trecerea dintr-o dimensiune în alta.

Mai târziu, a fost lansată teoria găurilor de vierme existente în spațiu care sunt un tunel, o scurtătură între două dimensiuni. Celebrul fizician Stephen Hawking vorbește despre existența buclelor temporale care permit călătoriile în timp sau în alte dimensiuni. În acest mod, el explica experimentul Philadelphia, atunci când o navă s-a teleportat în spatiu și timp.

Teleportarea cuantică este marea provocare a omenirii pentru secolul al XXI-lea. Fizicienii chinezi au anunțat că au reușit un experiment în ceea ce privește teleportarea cuantică. Ei au plecat de la teoria conform căreia particulele pot exista simultan în două universuri paralele.

De pe un satelit, cu ajutorul unei raze laser, au lansat  perechi de fotoni considerați inseparabili cuantic. Fotonii au fost captați în două stații de pe Tibet care se aflau la o distanță de 1200 km.

Rezultatul experimentului este considerat excepțional și conform declarațiilor făcute de fizicieni, teleportarea cuantică este marele pas pe care omenirea trebuie să-l facă în ceea ce privește trecerea spre alte dimensiuni, alte universuri.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *