Fenomene neelucidate încă: „alunecările prin timp”

alunecari in timp

loading...

Ei bine, multi dintre noi am avut, macar o data in viata, senzatia ca ajungand intr-un loc sa avem senzatia ca traim cu ani in urma, sa credem ca am mai trait acele clipe.

In general, aceste „vedenii” nu dureaza mai mult de cateva minute si sunt considerate, de catre unii, halucinatii. Cu toate astea, rapoartele care mentioneaza trairi de acest fel sunt cat se poate de ambigue.

Unul dintre cazurile cele mai cunoscute este al britanicului Archie Carmichael, care a intrat intr-o cafenea si a fost socat sa vada ca persoanele prezente in acel loc erau imbracate in haine de moda veche, cel putin cu 100 de ani in urma, iar nimeni nu parea sa observe prezenta sa in cafenea.

Cand s-a „trezit” din aceasta stare, Archie era in bratele unui barman care chemase ambulanta, ingrijorat de starea clientului. Exisa si alte marturii ce vorbesc despre aparitii fantomatice cu avioane iesite de mult din uz ce survoleaza cerul in apropierea unor aeroporturi vechi de secole, care de fapt existau cu mult timp in urma.

Desi acceptate in lumea stiintifica, aceste fenomene, numite „alunecari prin timp” nici ele nu au putut fi elucidate inca.

Sursa: revistamagazin.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *