Misterul descoperirii extraterestre din Munții Ural

muntii ural

loading...

Oamenii de știință încearcă de ani buni să dezlege misterul creaturii din Munții Urali cunoscută sub numele de „extraterestrul Uralian”.

Acesta a fost descoperit lângă orașul Kyshtym in Urali. Cercetătorii ruşi au efectuat cinci serii de studii de laborator investigând mostrele de ADN şi material biologic prelevate de la creatura extraterestră.

Cel mai recent studiu realizat de un institut din Moscova, de Medicină Legală a făcut publice rezultate senzaționale.

„O genă descoperită in probele de ADN nu corespunde cu niciuna de la om sau maimuțele antropoide”, a declarat Vadim Cernobrov, coordonator al Institutului de cercetare public Kosmopoisk.

Povestea a început în vara anului 1996, după ce această creatură minusculă a fost găsită în regiunea Chelyabinsk, în Urali. Inițial acest „extraterestru” a fost numit „Kyshtym alien.” Un examinator medical local, care a efectuat o autopsie a concluzionat că trupul mort nu a fost nici de om, nici al unui animal cunoscut.

Ufologiştii au considerat că au de a face cu un caz clar de extraterestru. Biserica declarase că acea creatură era un demon. Era încă în viață când a fost găsit de o bătrână pe nume Prosvirina. Ea l-a luat acasă şi i-a dat un nume uman: Aleshenka.

Creatura cu cap în formă de ceapă nu avea urechi, iar ochii mari îi ocupa cea mai mare parte a feței sale. Nu putea vorbi, dar a început să fluiere în liniște pentru a atrage atenția bătrânei. Probabil că în acest mod, extraterestrul comunica cu planeta sa.

Corpul lui Aleshenka era unul grăsuț. Pielea de pe corp era una gri, iar creatura avea pete întunecate pe cap. Nu avea urechi, iar în locul lor doar nişte găuri. Un nas mic şi plat îi facilita creaturei să respire. Ochii săi erau negri cenuşii şi nu aveau gene.

Degetele lungi ale creaturei se terminau cu gheare mici şi ascuțite. “Extraterestrul” nu avea nici organele genitale şi nici buric, cum au toate mamiferele.

În 1996, un filmuleţ a fost filmat de o televiziune rusă pentru a posta cadavrul extraterestrului descoperit în Rusia. Pentru că, nu se ştie cum, dar Aleshenka nu mai era viu. De acolo avem singurele imagini şocante cu acest extraterestru. De atunci, nu se mai ştie nimic despre Aleshenka… se pare că ar fi fost vândut într-o licitaţie organizată în 1997.”

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *