Secretele de după moarte. 4 oameni care s-au întors de dincolo

lumea de dincolo

loading...

„Nimeni nu vrea să moară. Chiar și persoanele care doresc să meargă în paradis, nu vor să moară pentru a ajunge acolo. Și totuși, moartea este destinația pe care o împărtășim cu toții. Nimeni nu a scăpat-o vreodată. Și așa ar trebui să fie, pentru că moartea este foarte probabil cea mai bună invenție a vieții. Este agentul schimbării vieții. Moartea alungă vechiul pentru a face loc noului“ (Steve Jobs).

Există nenumărate înregistrări și cazuri cercetate care sugerează posibilitatea existenței unei noi vieți dincolo de moarte. Deci, ce se întâmplă când murim? Ei bine, atunci când vom muri, corpul nostru fizic rămâne aici, pe Pământ, în timp ce energia noastră vitală (prana-Shakti) este eliberată în Univers. Practic, deși încetăm să mai fim, conștiința noastră își continuă existența.

Următoarele 4 persoane au experimentat moartea și viața după moarte. Ele au discutat acest lucru pe forum despre ceea ce au văzut, simțit și auzit când s-au aflat la granița dintre viață și moarte.

1. “TheDeadManWalks” urma o sedință de chimioterapie, la vârsta de 15 ani, când a fost afectat de sepsis. A început hemoragie de sânge și a fost dus de urgență la un spital, unde a părăsit această lume de mai multe ori. El explica experiența sa de viață după moarte ca atunci când apeși butonul de alarmă al unui ceas deșteptător: „Deci, dacă vrei să știi cum e când ești aproape de moarte, pot să spun că e ceva tentant. Este ca și cum apeși pe butonul ceasului deșteptător ce suna alarma la ora 7 dimineața. Și poate că apeși o dată sau de două ori, dar apoi îți amintești că ai treabă la școală sau la servici și că somnul mai poate aștepta“.

2. “Schneidah7” a murit temporar într-un accident de motocicletă. După ce a lovit un stâlp de lumină în timp ce mergea cu 80 km/h, el a trecut într-o stare de întuneric. El spune că s-a trezit pentru că cineva a strigat la el: „Când am deschis ochii, l-am văzut pe fratele meu ghemuit pe trotuar lângă mine. Acest lucru a fost ciudat pentru că fratele meu era mort de mai mulți ani. N-am mai reușit să spun nimic; doar priveam la el.“

3. “7storiesup” avea nevoie de o intervenție chirurgicală la ochi la vârsta de 7 ani. Din cauza complicațiilor sale cu astmul, anestezia pentru operație a făcut ca inima lui să se oprească și a murit. Iată ce-și amintește el că a experimentat atunci: „Nu este o experiență magică… e exact ca și cum ai dormi, numai că te mai trezești. Totuși e trist, pentru că nu e nimic… viața este zgomotoasă, interesantă, distractivă și plină de culoare; moartea nu este decât un nimic absolut“.

4. “minusthelela” nu a avut puls timp de zece minute și a murit de insuficiență cardiacă. „Camera s-a întunecat și un sentiment de pace m-a copleșit, ca și cum urma să dorm. Nu am văzut nimic bun sau rău, doar goliciune“.

Sursa: almeea

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *